Domžalska županja obiskala “Skateboarding Open Domžale 2023”

V Domžalah se je na prvo septembrsko soboto pod okriljem Slovenske Rolkarske zveze odvila tradicionalna tekma »Skateboarding Open Domžale 2023«, ki je štela za točke državnega pokala Slovenije v rolkanju.

Tekmo je ob podpori Občine Domžale pripravilo Športno društvo EZ3X. Organizatorji si skupaj z drugimi skate društvi v Sloveniji s tovrstnimi tekmovanji in dviganjem tekmovalnega nivoja v rolkanju prizadevajo, da bi bili na olimpijskih igrah v bližnji prihodnosti med tekmovalci v tem športu tudi slovenski športniki.

Županja mag. Renata Kosec si je tekmovanje ogledala in ta prizadevanja podpira: »Že vse od leta 1998, odkar je rolkanje bolj prisotno tudi v Domžalah, se posamezniki trudijo za njegov razvoj. Z veseljem podpiramo športna društva in njihove člane, ki k udejstvovanju spodbujajo mlade in skrbijo za raznoliko ponudbo športnih aktivnosti v naši občini. Člani Športnega društva EZ3X so lep primer, kako lahko s prostovoljnim delom dosežeš velike premike, mi pa smo tu, da jih pri tem podpremo.«

Občina Domžale

 

Tagi