Domžalska županja na delovnem sestanku gostila ravnatelje

Ob zaključku šolskega leta so se na Občini Domžale z županjo mag. Renato Kosec sestali ravnatelji in ravnateljice vrtcev, osnovnih in srednjih šol ter glasbene šole, ki delujejo v občini Domžale. 

Srečanje, ki sta se ga udeležila tudi podžupana Matej Primožič in Borut Ernestl ter Sonja Spruk, vodja Oddelka za investicije in Kristina Slapar, vodja Oddelka za družbene dejavnosti, je potekalo v obliki delovnega sestanka, na katerem so se posvetili analizi šolskega leta 2022/23, pri čemer se je županja, mag. Renata Kosec zahvalila vsem ravnateljem in ravnateljicam za njihovo delo, s katerim zagotavljajo, da kvaliteta šolanja v vrtcih in šolah v občini Domžale, ostaja na visokem nivoju.

Udeleženci so nadalje obravnavali aktualne investicije v šolah in vrtcih ter se informirali o fazah, v katerih se posamezne investicije nahajajo. Zbranim je bil podan vpogled v prihodnje investicije, spregovorili pa so še o uvajanju novih aktivnosti in vsebin, med drugimi tudi v sodelovanju s Komisijo za preprečevanje korupcije.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv Občine Domžale

Tagi