Da bo vaše martinovanje varno in brez skrbi, Taksi Toni poskrbi!

V času martinovanja Taxi Toni nudi posebno ugodnost - taxi prevoz BREZ startnine

Pred nami je martinovanje, praznik mladega vina, ki je pospremljen s sproščenim druženjem, okušanjem vinskih sort, številnih domačih dobrot in uživanjem v prijetni družbi. Številni gostinski ponudniki se že pripravljajo na prazničen vikend, v različnih krajih po Sloveniji bodo organizirana tudi večja praznovanja, ki bodo privabila množico željno druženja. V naglici in pripravah na tradicionalno jesensko prireditev, marsikdo povsem nehote odmisli na učinek uživanja alkohola in varnim povratkom domov. V želji, da bi tudi letošnjo martinovanje varno prispeli na izbrano prizorišče in se iz njega tudi vrnili, smo k pogovoru povabili prijaznega, točnega, zanesljivega in varnega šoferja Taxi Toni, ki se je odločil na svoj način priskočiti na pomoč strankam željne zabave in v času martinovanja ponuja prevoz BREZ ŠTARTNINE.

Kot nam je zaupal, se v času martinovanja iz leta v leto povečuje povpraševanje po prevozih s taksiji, vendar je na žalost še vedno veliko posameznikov, ki se sami brezglavo odločijo za vožnjo pod vplivom alkohola.

Kdo se v času martinovanja najpogosteje odloči za vožnjo s taksijem najsibodi gre za obisk prijateljev ali organiziranih praznovanjih v središču mesta?

Starostna meja je še vedno nekje med 30 – 40 let. Za prevoz s taksijem pa se odločajo tudi starejši, ki so imeli v preteklosti grenko izkušnjo z odvzemom izpita in so precej bolj previdni tudi zavoljo visokih kazni. Tudi mladi se počasi navajajo, da je veliko bolje poklicati taksi, kot brezglavo v vinjenem stanju sesti za volan, vendar jih je žal še premalo.

Bralci Domžalca Taxi Toni – Najbolj prijazen taksi v Kamniku, Domžalah in okolici že poznajo, verjamem pa, da se v naglici in pa številnih pripravah na prihajajoči praznični vikend, mnogi nehote spozabijo na varnost prihoda in odhoda s prizorišča. 

Možnost rezervacije termina je pri nas vedno dobrodošla. Naše stranke so v izogib predolgemu čakanju že navajene na predčasno rezervacijo, zato polagam na srce vsem, ki premišljujejo o praznovanju in se želijo razbremeniti skrbi o varnem prihodu in odhodu na prizorišče dogajanja, da nas pokličejo in rezervirajo termin.

Prijazen voznik iz Taxi Toni vas bo zanesljivo, hitro in udobno peljal na izbrano destinacijo.

Dosegljivi smo vsak dan, od ponedeljka do nedelje, 7 dni v tednu, med 5. in. 23 uro. Želeni termin prihoda voznika lahko vnaprej rezervirate preko spletnega obrazca ali pokličete na telefonsko številko 041 698 445.

V času MARTINOVANJA Taxi Toni nudi posebno ugodnost – taxi prevoz BREZ startnine. Termin lahko rezervirate že sedaj.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Taxi Toni

 

Tagi