CZR Domžale: Spremljanje vremenskih razmer v občini Domžale

Skrb za varnost občanov je v občini Domžale vedno na prvem mestu, še posebej ob vremenskih napovedih, kot je današnja. Preventivni ukrepi in stalno spremljanje razmer so pomembni za učinkovito odzivanje na morebitne nevarnosti.

Prenovljena dispečerska soba v Centru za zaščito in reševanje Domžale zdaj omogoča še boljše pogoje za delo ter hitrejše in bolj koordinirano ukrepanje ob nesrečah. Redni pregledi in obhodi ostajajo pomemben del varnostnih protokolov, saj omogočajo pravočasno zaznavo potencialnih nevarnosti in hitro ukrepanje.

Gasilci pozivajo k previdnosti in vam obenem želijo miren dan. V primeru nevarnosti, ki ogrožajo življenje ali premoženje, vas ponovno opominjajo, da lahko kadarkoli pokličete na številko 112. Ekipa gasilcev v Centru za zaščito in reševanje Domžale je vedno pripravljena takoj ukrepati in pomagati.

Trenutno stanje:
Do 16:45 so bili poklicni gasilci obveščeni o podrtem drevesu, ki so ga odstranili in pomagali prostovoljnim gasilcem pri izvajanju zaščitnih ukrepov, da bi preprečili zalivanje stanovanjskih hiš.

Skrbimo za varnost skupaj!

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: CZR Domžale

Tagi