Cesta Stahovica-Kamniška Bistrica od sobote spet prevozna

Od sobote bo za ves promet spet prevozna cesta med Stahovico in Kamniško Bistrico, so sporočili iz Občine Kamnik, kjer opozarjajo bo pri vožnji na določenih odsekih še vedno potrebna velika previdnost in dosledno upoštevanje dodatne prometne signalizacije. Prav tako bo zagotovljena tudi redna avtobusna povezava.

Gradbena in sanacijska dela po katastrofalnih poplavah v občini Kamnik pospešeno napredujejo. Upravljalec ceste, Gorenjska gradbena družba, d. o. o., bo do sobote, 26. avgusta 2023, zagotovil prevoznost ceste med Stahovico in Kamniško Bistrico. Cesta bo urejena z dodatno prometno signalizacijo, do državne ceste Stahovica–Kamniška Bistrica, pa je zaenkrat dostop možen zgolj po lokalni cesti Kamnik–Mekinje–Godič–Stahovica.

Z Občine Kamnik so še sporočili, da se na območjih, ki jih je prizadela ujma s poplavami, še vedno izvajajo številna gradbena dela, zato bodite pri vožnji posebej previdni. Obenem obveščajo javnost, da bo v soboto, 26. avgusta 2023, za vozila, ki jim je dovoljen dostop na cesti Stahovica–Črnivec, cel dan veljala popolna zapora ceste, in sicer zaradi urejanja plazu in prepustov na območju Črne pri Kamniku.

Miha Ulčar; Foto: Občina Kamnik

Tagi