Bratuškova in Židan na obisku v Domžalah

Še nekaj dni nas loči od predčasnih državnozborskih volitvah. V teh dneh so poleg kandidatk in kandidatov, ki se potegujejo za uvrstitev v parlament, najbolj zaposleni voditelji političnih strank in list, saj obiskujejo številne slovenske kraje, kjer se srečujejo s svojimi privrženci in potencialnimi volivci.

Danes dopoldne sta v Domžale prispela predsednica vlade RS v odstopu Alenka Bratušek in kmetijski minister v odstopu Dejan Židan. Bratuškova si je v družbi kandidatke za poslanko Leje Peterka in vodstva Nogometnega kluba Domžale, ogledala trening članske ekipe, na katerem je vadil tudi njen sin Oskar Cvjetičanin. 16-letni branilec je v minuli sezoni z NK Domžale osvojil naslov kadetskega prvaka in je s svojimi predstavami vzbudil pozornost članskega trenerja Luke Elsnerja. Z vodstvom NK Domžale, pa je Bratuškova opravila tudi razgovor o aktualnih težavah, ki tarejo slovenske športne kolektive.

Kmetijski minister v odstopu in predsednik SD, Dejan Židan pa se je v Domžalah srečal s člani svoje stranke, kandidatoma v 10. in 11. Volilnem okraju Martino Vuk in Lenartom Zajcem ter simpatizerji. Skupaj z njimi se je sprehodil od Kolodvorske ulice do Medgeneracijskega centra Bistrica, kjer se je srečal s tamkajšnjimi stanovalci. Med sprehodom skozi Domžale si je ogledal tudi domžalsko tržnico.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; NK Domžale
Komentarji uporabnikov