Ali v center Breza res prihaja Eurospin?

V Prodajnem centru Breza v Domžalah je v soboto, 2. marca 2024, prenehala z obratovanjem poslovalnica trgovine SPAR. Do nas so prišle informacije, da naj bi se v teh prostorih sedaj odprla trgovina Eurospin. Pa je res temu tako?

V soboto, 2. marca 2024, se je po dolgih letih v Prodajnem centru Breza v Domžalah, zaprla trgovina SPAR. Zanimalo nas je, kaj se bo sedaj zgodilo z zaposlenimi in katere poslovalnice v bližini lahko obiščejo naši bralci.

”Poslovalnica SPAR Domžale v centru Breza je prenehala z obratovanjem 2. marca 2024. Ob zaprtju poslovalnice je bilo poskrbljeno za vse tamkajšnje zaposlene, ki imajo po novem delovno mesto na lokacijah, bližje njihovemu domu in sicer v SPAR Vir Domžale, SPAR Kamnik in SPAR Trzin.

Vse redne stranke naše trgovine SPAR v centru Breza v Domžalah vljudno vabimo, da obiščejo naši bližnji poslovalnici SPAR Vir Domžale in SPAR Trzin, ki zagotavljata sodobno nakupovalno izkušnjo, značilno za trgovine SPAR. Obe ponujata pestro izbiro živil, še posebej pa jih odlikujejo oddelki s svežo ponudbo. Verjamemo, da bodo stranke vzljubile nakupovanje tudi v teh trgovinah,” so nam odgovorili iz Spar Slovenija d.o.o..

Na našem spletnem portalu se držimo tega, da bralcem predajamo le preverjene informacije, zato smo povprašali podjetje Eurospin, ali res v Domžalah odpirajo novo poslovalnico. Svojim strankam sporočajo, da gre za lažno informacijo in da Eurospin trenutno v Domžalah ne odpira nove poslovalnice.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Arhiv Domžalca

 

Tagi