Razveselite bližnje s personaliziranim prazničnim paketom lokalnih dobrot

V trgovinici Jarina lahko sestavite unikatno darilo za praznične dni

Zakorakali smo v drugo polovico prazničnega decembra, ki za mnoge velja za najlepši in najbolj čaroben mesec v letu. Mesec namenjen predvsem druženju, praznovanju, pričakovanju in obdarovanju. V trgovinici Jarina v Dobu pri Domžalah vas v torek, 19. decembra 2023, med 8. in 18. uro pričakujejo z bogato ponudbo lokalnih dobrot, ki jih lahko po lastnih željah in navdihu sestavite v personalizirana praznična darila. V čudovite darilne škatle lahko položite najrazličnejše artikle lokalnih pridelovalcev in tako sestavite unikatna praznična darila, s katerimi boste zagotovo presenetili in razveselili bližnje. Pobrskate lahko tudi med že sestavljenimi ali za pomoč prosite zaposleni v trgovinici Jarina.

Trgovinica Jarina, ki se nahaja na Ulici 7. avgusta 9, v Dobu pri Domžalah, je s strani obiskovalcev prepoznana in sprejeta kot stičišče ljubiteljev svežih in kakovostnih slovenskih pridelkov lokalnih pridelovalcev in predelovalcev. Vsak torek jo med 8. in 18. uro z veseljem obiščejo ljubitelji domačih in sezonskih dobrot, ki si priskrbijo zalogo kakovostnih pridelkov in izdelkov.

Mnogi so se letos odločili, da se bodo pri izboru prazničnih daril raje fokusirali na izdelke lokalnih pridelovalcev, zato so si minuli torek v trgovinici Jarina že sestavili darila po lastnih željah in navdihu.

V torek, 19. decembra 2023, pa čaka obiskovalce trgovinice Jarina v Dobu pri Domžalah med 8. in 18. uro nova priložnost za unikatno sestavo prečudovitih personaliziranih daril lokalnih pridelovalcev.

Pri sestavi darilnega paketka lahko izbirate med številnimi artikli iz bogatega asortimaja lokalnih pridelovalcev, ki so na ogled razstavljeni na policah in jih po navdihu sestavite v praznični paket, ki bo zagotovo nosil vonj in okus po tradiciji.

V darilnem programu lahko izbirate med artikli priljubljenimi med sladkosnedi ter ljubitelji domače peke. V ponudbi imajo liofilizirano, suho ter sveže slovensko sadje, ekološko pridelane orehe, slovenski med, različna semena in pa oreščke.

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji sirupov, sokov in čajev slovenskega porekla.

Veliko je tudi artiklov za ljubitelje marmelad, kaš, namazov ter kosmičev. Najde se marsikaj zanimivega za mamice, otroke, babice in dedke. Partnerje, prijatelje in pa sodelavce.

Tudi za poslovne partnerje se zagotovo kaj najde. Na eni izmed polic boste našli tudi slovenski penino in liker.

Eden izmed ponudnikov vključenih v darilni program je tudi kmetija Košec, iz Ločice pri Savinji, kjer se že od leta 1983 ukvarjajo s pridelavo lešnikov, ki so tudi njihov ključni pridelek. V prazničnih dneh so v ponudbo dodali lešnike v temni čokoladi, lešnikovo maslo, pečene bučnice in žabji namaz, ki navkljub “nenavadnem” imenu vsebuje namaz iz praženih bučnic. Približuje se čas praznikov in mleti lešniki 100% domačega izbora iz kmetije Košec so kot nalašč za pripravo slastnih potic.

V kolikor se boste med iskanjem znašli v zadregi “kaj izbrati”, vam bodo z veseljem na pomoč priskočili zaposleni v Jarini. Vsekakor pa lahko pobrskate tudi med že pripravljenimi darilnimi paketi, ki vas že čakajo v čudovitih darilnih škatlah.

V trgovinici Jarina v Dobu pri Domžalah so z bogatim asortimajem izdelkov lokalnih pridelovalcev in predelovalcev vključenih v darilni program poskrbeli, da bo vaša odločitev o izbiri prazničnih daril lažja. S personalizirano sestavo prazničnih daril pa bo presenečenje in veselje obdarovancev še toliko večje.

Zato ne zamudite priložnosti in v torek, 19. decembra 2023, med 8. in 18. uro obiščite trgovinico Jarina na Ulici 7. avgusta 9, v Dobu pri Domžalah in sestavite personalizirano darilo ali izberite že pripravljeno kombinacijo darila za vaše najdražje.

Trgovinico Jarina v Dobu pri Domžalah lahko obiščete vsak torek med 8. in 18. uro. Naročila sprejemajo tudi na tel. št: 051 339-343 ali po e-pošti narocila@jarina.si.

Lepo vabljeni

Avtor: Petra Petravič; Foto: Zadruga Jarina

Tagi