Lista Tonija Dragarja se jeseni znova podaja na lokalne volitve

Letos mineva osem let, ko so Toni Dragar in njegovi podporniki ustanovili novo listo LTD – Toni Dragar- Lista za vse generacije. V petek, 8. junija 2018, so se člani in podporniki srečali na tretjem kongresu, na katerem so izvolili predsednika, sekretarja, predsedstvo ter potrdili program za prihodnost. Zaživela pa je tudi nova spletna stran, kjer si lahko občani preberejo vse o realizaciji njihovega volilnega programa 2014 – 2018, in spremljajo njihovo aktualno delo.

Za novega predsednika so izvolili in imenovali ustanovitelja stranke Tonija Dragarja. Na mesto sekretarja je bil znova potrjen Jože Korošec. Predsedstvo pa je poleg starih članov predsednika, sekretarja, mag. Renate Kosec in Andreje Pogačnik Jarc dobil novega člana – Maksimiljana Karbo.

Na kongresu je bil potrjen program za naslednja leta, prav tako so se člani strinjali, da se znova podajo na lokalne volitve – tako županske kot lokalne volitve. »Na kongresu smo se strinjali, da tudi v prihodnosti nadaljujemo tako kot smo delali do sedaj, torej da obljubimo le tisto, kar bomo lahko realizirali. Ponosni smo tudi na to, da v sredo, 13. junija 2018, odpiramo novo spletno stran, kjer si bodo občani lahko prebrali vse o realizaciji našega volilnega programa 2014 – 2018, spremljali naše trenutno delo in se v jeseni seznanili z našim volilnim programom za naslednja štiri leta,« je dejal predsednik liste Toni Dragar.

V zvezi z novo spletno stranjo je Toni Dragar povedal, da ne gre zgolj za predstavitev predsednika in članov, aktualnih novic, temveč so se resnično potrudili in analizirali njihov program iz leta 2014: »Občani tako lahko jasno vidijo, kaj smo naredili in kaj še nismo. Pri našem delu nas namreč vodi načelo, da ne obljubljamo praznih besed, temveč uresničujemo naše obljube volivcem.«

Miha Ulčar; Foto: Jure Gubanc

Tagi