Kandidaturo za kamniškega župana uradno napovedal tudi Matej Slapar

Na Starem gradu nad Kamnikom je včeraj uradno svojo župansko kandidaturo na prihajajočih lokalnih volitvah napovedal tudi Matej Slapar, podžupan Občine Kamnik, s čimer je potrdil govorice, da se bo v boj za mesto župana Občine Kamnik podal tudi sam.

Svojo uradno kandidaturo za župana Občine Kamnik na letošnjih lokalnih volitvah je Matej Slapar uradno naznanil v družbi prijateljev, podpornikov in pa tudi poslanca v Državnem zboru ter predsednika NSi Mateja Tonina. Na volitve, na katerih bo sodeloval s podporo NSi, se podaja s sloganom »Zagnano naprej!«. Se pa Slapar za podporo pogovarja tudi s še nekaterimi drugimi kamniškimi strankami.

Ob naznanitvi kandidature za župana Občine Kamnik je Slapar dejal, da kandidira z jasno vizijo, izkušnjami in pogumom ter iskreno verjame, da lahko skupaj dosežejo zadane cilje, o čemer priča tudi njegovo dosedanje delo v lokalnem okolju. »Kamnik je moje mesto, je vedno bil in vedno bo. Kot domačinu so mi želje Kamničank in Kamničanov dobro znane,« je še dodal.

Slapar je tako že drugi uradni kandidat, ki je napovedal kandidaturo za župana Občine Kamnik. Pred dnevi je svojo uradno kandidaturo s podporo volivk in volivcev že oddal neodvisni kandidat Sandi Uršič.

Miha Ulčar; Foto: OO NSi Kamnik

Tagi