Kaj loči podjetnika od nepodjetnika?

“To, da si je prvi pač upal poskusiti in tvegati ne glede na okoliščine”, je povzel bistvo podjetniškega duha Matija Goljar, ki je v sredo, 17. aprila, odprl že 3. sezono startup delavnic Štartaj Domžale. Te bodo potekale do 22. maja na Obrtni zbornici Domžale na Viru. Priznani podjetniški motivator je v družbi vodje Generatorja in podjetniške mentorice Mellanie Grudniik skoraj 50 navdušenih poslušalcev v dveh urah prepričal, da je v podjetništvu vredno “poskusiti samo še enkrat”.

Zato je večina prisotnih potrdila, da se bodo udeleževali tudi naslednjih delavnic. Kar tri se bodo odvile med 23. in 25. aprilom prihodnji teden in pet najbolj zavzetih udeležencev bo prihodnji četrtek dobilo v roke vozovnice za nepozabno podjetniško pustolovščino – lahko so bodo podali na Startuptrain od Ljubljane do Sofie in se tam potegovali za investicijo, vredno milijon evrov. To jim omogočata Obrtna zbornica Domžale in Občina Domžale, ki soorganizirata dogodek.

“Drugi kandidati, ki se urijo na področju podjetnosti, kar jim bo prišlo prav tako v poslu kot v vsakdanjem življenju, pa se bodo lahko skupaj z njimi potegovali za celoletno mentorsko šolo, za prostor v coworking prostoru, za dve fitnes karti ter za potovanje v tujino za dve osebi,” so še v zvezi z začetkom 3. sezone startup delavnic Štartaj Domžale povedali na Obrtni zbornici Domžale.

Delavnicam se še lahko pridružite, prijava na http://www.startupdomzale.si/dogodek/

Miha Ulčar; Foto: Karolina Jeglič

Tagi