Jajcemat Kmetije pr’Orehk po poletnem premoru zopet obratuje!

Sveža domača jajca s kmetije Pr` Orehk tudi v jajcematu v Domžalah. Možna dostava na dom

S Kmetije pr’Orehk cenjene stranke obveščajo, da njihov jajcemat na Petrolovem servisu na Kopališki cesti 11 v Domžalah zopet obratuje. Tam vas v obratovalnem času bencinskega servisa vedno čakajo sveža domača jajca s proste reje.

Če iščete sveža domača jajca s pašne reje in ste iz Domžal ali pa bližnje okolice, potem je jajcemat, ki se nahaja na Petrolovem bencinskem servisu na Kopališki cesti 11 v Domžalah pravi naslov za vas. Obenem pa je možna tudi dostava na dom in sicer vsak ponedeljek na relaciji Moravče – Trzin. Vedno pa so na voljo na kmetiji Pr`Orehk, ki se nahaja v Gorici 8 v Moravčah.

Tradicija, posluh za naravo in zavedanje, da je butična pridelava kvalitetnejša od masovne, so od nekdaj gonilo njihove kmetije. V želji zajeti vse to v kvaliteten produkt, so se odločili, da vam ponudijo njihova sveža domača jajca s pašne reje.

Zakaj jajca s kmetije Pr` Orehk:

  • so sveža in kvalitetna,
  • so s proste reje,
  • kokoši krmijo z lastno žitno mešanico,
  • so lokalno pridelana,
  • ker jih je preprosto naročiti in vam jih enkrat tedensko brezplačno dostavijo (ob ponedeljkih oz. po dogovoru).

Obiščite jajcemat na Petrolovem bencinskem servisu na Kopališki cesti 11 v Domžalah (v času odprtja bencinskega servisa). Dostava na dom poteka ob ponedeljkih oz. po dogovoru na relaciji Moravče – Trzin. Naročila sprejemajo na telefonski številki 031 411 114 (David) ali preko e-naslova: smolnikardavid@gmail.com. Vedno pa so na voljo na kmetiji Pr` Orehk, Gorica 8, 1251 Moravče.

Spremljate jih lahko tudi preko njihove Facebook strani.

Naročnik oglasa: Kmetija Pr` Orehek

Tagi