Iščete zaposlitev? Pizerija Kapra iz Doba v svoj kolektiv vabi nove sodelavce!

Iščete delo? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Pizzerija Kapra iz Doba pri Domžalah, ki je poznana po dobrih picah in školjkah iz krušne peči, širi svoj kolektiv, zato v svoje vrste vabi picopeka in natakarja/natakarico za pomoč v strežbi.

Iz krušne peči Pizzerije Kapra v Dobu diši že od leta 1996. S širokim izborom izvrstnih pic in drugih jedi se vsakodnevno trudijo upravičiti zaupanje številnih lačnih gostov. Poznani so po dobrih picah in školjkah iz krušne peči. Njihovi kuharji pripravijo tudi izvrstno lazanjo in okusni prebranec z domačo kranjsko klobaso, gostje pa lahko izbirajo tudi med številnimi svežimi solatami.

Pizzerija Kapra se nahaja na Ljubljanski 13a v Dobu pri Domžalah, le streljaj od avtocestnih izvozov Krtina in Domžale. Njihova vrata so odprta vsak dan v tednu.

V Pizzeriji Kapra so znani po dobrih pizzah in školjkah iz krušne peči.

V svoj kolektiv vabijo nove sodelavce

Če bi bili radi del prijetnega kolektiva Pizzeriji Kapra in vam je delo v gostinstvu izziv, obenem pa si želite novih delovnih izkušenj, potem se jim lahko pridružite, saj v svoj kolektiv vabijo PICOPEKA  in NATAKARJA/NATAKARICO za pomoč v strežbi. Njihovi glavni odliki sta kvaliteta in prijaznost do gostov. Gostje so redne stranke, ki se k njim vračajo že vrsto let, zato je velikokrat pomemben tudi oseben pristop zaposlenega.

Kontakt
Andrej Gliha
e-naslov: kapra@siol.net
GSM: 041 711 507

 

Picerija Kapra
Ljubljanska 13a, 1233 Dob
Tel: 01 724 27 70
http://www.pizzeriakapra.si/

 

 

Komentarji uporabnikov
Tagi