Iščete zanesljiv in ugoden čistilni servis? Rešitev je čistilni servis Moj dom!

Da se bo vaš dom ali poslovni prostor vedno svetil

Zaradi sodobnega delovnega ritma, ki je običajno bolj ali manj raztegnjen skozi cel dan, komajda najdemo čas za domača opravila, kaj šele za najbližje. Čistilni servis je lahko rešitev za vaše težave s pomanjkanjem časa, ki ga imamo v današnjem hitrem tempu življenja čedalje manj.

Zakaj bi zapravljali svoj čas za pospravljanje vašega stanovanja ali hiše, ko pa bi se lahko v tem času ukvarjali s svojimi otroki, peljali psa na sprehod, odšli s prijatelji na kosilo oziroma večerjo ali pa se odpravili s partnerjem na izlet? Čistilni servis že dolgo ni več tako drag kot si morda to predstavljamo, zato ne boste rabili odšteti veliko denarja za lepo urejeno domovanje.

Čistilni servis je lahko rešitev tudi za čistočo v vaših poslovnih prostorih, katera je izjemno pomembna, saj urejen in čist poslovni prostor pomeni tudi urejeno podjetje, kar se bo odrazilo tudi v zadovoljstvu strank ter poslovnih partnerjev, ki vas bodo obiskali. S čistim podjetjem bomo tako na stranko in tudi na poslovne partnerje ustvarili odličen prvi vtis, za katerega vemo, da je včasih odločilen. Prav tako se je treba zavedati, da v delovnih prostorih zaposleni preživijo tretjino dneva. Da so lahko uspešni in produktivni, je zelo pomembno, kako se počutijo v svojem delovnem okolju. In na prvem mestu je vsekakor čistoča.

Če za urejanje in čistočo poslovnih prostorov najamemo čistilni servis, bomo s tem prihranili dragocen čas, ki ga lahko namenimo svojemu delu. Po drugi strani pa se nam ne bo treba spraševati, če so naši poslovni prostori dovolj čisti in urejeni, da bodo vaše stranke ali poslovni partnerji navdušeni. Za urejenost in čistočo bodo poskrbeli ljudje iz čistilnega servisa, ki se na svoje delo spoznajo in ga opravljajo kvalitetno, kot vi svojega.

Čistilni servis Moj dom bo poskrbel, da se bo vaš dom ali poslovni prostor vedno svetil

Pred kratkim je svoja vrata odprl čistilni servis Moj dom, kjer na območju Osrednjeslovenske regije nudijo čiščenje poslovnih prostorov, stanovanj in hiš. Poleg vseh vrst čiščenja opravljajo tudi globinska čiščenja oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur, preprog … Kvalitetno izvajajo tudi generalno čiščenje novogradenj ali objektov po renovaciji.

Ker v Čistilnem servisu Moj dom strmijo h kvalitetnemu in obojestranskemu poštenemu sodelovanju, postavljajo zadovoljstvo njihovih strank pred dobiček. Prav zaradi tega so njihove cene zmerne, delo pa opravljeno kvalitetno. Skratka, poskrbeli bodo, da se bo vaš dom ali poslovni prostor vedno svetil.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja so na voljo telefonski številki 040-477-718 (Arnela), 070-397-849 (Zijad) ali preko e-pošte arnela.zijad@yahoo.com, obiščete pa lahko tudi njihovo Facebook stran Moj Dom.

Naročnik oglasa: Čistilni servis Moj dom

 

Tagi