IMAGINE TEAM BUILDING – Agencija za organizacijo Ekskluzivnih Team Building Dogodkov

Team Building dogodki na najvišji ravni. Začnemo z rdečo preprogo, sprejemom kot na kraljevem dvoru in postavimo češnjo na vrhu torte tako visoko, da boste vi in predvsem vaši gostje uživali na izjemni zabavi. Zakaj bi se sami trudili in belili glavo kako organizirati team building dogodek, ko pa imate za to nas.

Organizacija team building dogodka je vedno izzivov polna interakcija. Mi to počnemo s strastjo in željo, da za naročnika pripravimo nepozaben team building dogodek v vseh pogledih. S tem namenom smo razvili lasten pristop k organizaciji dogodkov. Poimenovali smo ga ”End 2 End Concept Design”.

”End 2 End” pomeni, da vam team building dogodek pripravimo od začetka do konca. Torej od naše prve skupne kave, brainstorminga pa vse do izvedbe in zaključka. ”Concept Design” pa je naša češnja na torti, ki jo spečemo za vsakega naročnika. No, ne govorimo o dejanski torti ampak o konceptu kako pripraviti vaš team building dogodek.

3. KATEGORIJE AKTIVNOSTI, ki bodo vaš team building dogodek dopolnile in mu dale sijaj kot si ga zasluži:

  1. Kategorija je ”PRIHOD IN ZABAVA”. Tukaj smo vso pozornost namenili prihodu gostov in temu, da ne dobimo druge priložnosti, da naredimo prvi vtis. Magic Mirror Photo Booth, Foto Mozaik in We Are Team so izjemne delavnice, ki bodo naredile vaš dogodek izjemen že od samega začetka. Delavnice ob prihodu so interaktivne, tako da gostom omogočajo, da vaš dogodek soustvarjajo in se z njim še bolj povežejo.
  2. Kategorija so ”GLAVNE AKTIVNOSTI” kjer pripravimo aktivnosti za vse goste hkrati in vas povežemo v eno ekipo. Glavne značilnosti te kategorije je ustvarjanje motivacije, sproščenih vezi in komunikacije med zaposlenimi. Tukaj vam pripravimo Igre brez meja, Robin Hood lokostrelski turnir, napihljiva igrala, animacijo za otroke (če je vaš dogodek družinsko obarvan) in športni festival.
  3. Kategorija so ”INCENTIVE IN WORK SHOP DELAVNICE” s katerimi želimo motivirati, dvigniti kreativnost in doseči potencial vaše ekipe. Izjemne delavnice, ki vam bodo odpihnile misli in vas dobesedno odpeljale daleč stran so Picasso Work Shop, Escape Room in City Hunt. Dovolite si biti drugačni in stopite izven okvirja. Kreativni ”boost” je zagotovljen!

V nadaljevanju vam bomo podrobneje predstavili nekaj naših team building programov:

PHOTO BOOTH MAGIC MIRROR

Photo booth je interaktivna zabava prihodnosti.

Photo Booth Magic Mirror ali po domače foto stojnica bo vaš dogodek dvignila na povsem novo interaktivno raven. Photo Booth Magic Mirror ogledalo ima 170cm diagonale v 4k ločljivosti in je v celoti občutljivo na dotik ter vam tako omogoča izjemno interaktivno komunikacijo. Photo Booth Magic mirror vas ogovarja preko zvoka in »state of the art« animacije, ki jo lahko povsem prilagodimo vašim željam.

Slikaj se s prijatelji, odigraj želeno igro ali posnemi zabavni video. Photo booth magic mirror vam omogoča, da preko zaslona na podpišete in okrasite z emoji-i ter jim tako daste osebni pečat. Magic mirror photo booth delavnica je primerna za vse dogodke, zabave ali poroke. Izjemna uporabniška in interaktivna izkušnja za tiste, ki so drzni in si upajo že danes stopiti korak v 22. stoletje.

FOTO MOZAIK

Foto mozaik je interaktivna komunikacija prihodnosti.

Foto mozaik je interaktivna zabava za goste, ki bodo z vami soustvarjali dogodek s pomočjo moderne tehnologije. Namen delavnice je, da se slikamo, slike takoj razvijemo kot nalepke in jih nato prilepimo na foto mozaik tablo na točno določeno mesto. Preko narejenih slik računalniški program »prilepi« filter oz. novo slike. Učinek, ki ga dosežete na dogodku s foto mozaik delavnico bo presegel vaša pričakovanja in ustvaril izjemen vtis na prisotne.

Foto mozaik kocko smo ustvarili z namenom, da goste ponudimo interaktivno sodelovanje na dogodku. Foto mozaik kocka ima vse kar želite: rdečo preprogo, reflektorje, ”state of the art” tehnologijo, digitalni in fizični mozaik v realnem času ter povezanost z družbenimi omrežji. Predvsem pa ima ”WOW EFEKT”, ki bo pritegnil vso pozornost na dogodku.

IGRE BREZ MEJA

Igre brez meja so nepozabna zabava polna izzivov.

Igre brez meja so najbolj zabaven trenutek vašega dogodka. Igre brez meja so zabavne in bodo v vas prebudile zdravi tekmovalni duh. Zavihajte rokave in se pomerite s sodelavci v najbolj zabavni tekmi vašega življenja. Ste si že kdaj podajali 3m veliko žogo ali pa se z ekipo spremenili v veliko gosenico? Ste že hodili po zraku ali uživali v ogromni sestavljanki in zraven uživali v super glasbi?

Pripravil smo res izbrane in kul igre, ki se jih še niste igrali ter poskrbeli za velike in nenavadne rekvizite. Ja, že sami rekviziti vas bodo motivirali, da boste s svojo ekipo mislili, da ste najmanj na olimpijskih igrah. Igre brez meja so primerne za vse in za udeležbo ne potrebujete nobene posebne opreme. Potrebno je le malo dobre volje in že ste lahko del zmagovalne ekipe na vašem team building dogodku.

PICASSO WORK SHOP

Picasso work shop je najboljši incentive program za dvig kreativnosti ekipe!

Picasso work shop delavnica je pravi ”kreativni boost” za vašo ekipo. Postavimo vas pred ustvarjalno nalogo in vas porinemo v neznano. Pripravili vam bomo pravo ”picasso okolje” slikarska platna in čudovite barve, material v prahu ter lesene 3d izdelke z vašim logom. Incentive work shopi so lahko tudi dolgočasni. No, naš Picasso work shop zagotovi ni tak, saj vam bo popolnoma odpihnil misli in vas pustil vzhičene še kar nekaj časa.

Najboljše pri Picasso work shop delavnici je to, da običajno podcenite potencial vaše ekipe in tako vas končni izdelek še bolj osupne. Ostanemo brez besed in samo uživamo, slikamo in polnimo družbena omrežja z našim izdelkom. Končni izdelek incentive Picasso work shop delavnice seveda odnesete s seboj in ga lahko izobesite v službenih prostorih. Zagotovo ga boste s ponosom občudovali še mnogo let zatem in se spominjali vzdušja, ki ste ga ustvarili s svojimi sodelavci.

ROBIN HOOD LOKOSTRELSKI TURNIR

Robin Hood lokostrelski turnir, bale sena in pravo vznemirjenje.

Robin Hood lokostrelski turnir je nekaj kar enostavno morate imeti, če želite izstopati. Odložite suknjič in povabite sodelavca na dvoboj vašega življenja. Bale sena, liki iz filma Robin Hood, prave tarče in loki vas bodo preselili v drugi čas. No, ja. Res ne bomo streljali jabolk na glavi, vendar bo naš lokostrelski turnir kljub temu napet vse do konca.

Streljali bomo vodne balončke in se pomerili kdo jih zadane največ. Dostikrat se izkaže tako, da nas kakšna dama iz pisarne pusti odprtih ust. Robin Hood lokostrelski turnir je primeren za vse, saj vas bomo najprej varno naučili streljati z lokom, vam pokazali osnove in na glavo posadili klobuk. Lokostrelski turnir Robin Hood je odlična popestritev team building dogodka in kar pripravite se na dolgo vrsto za streljanje z lokom.

NAPIHLJIVA IGRALA

Napihljiva igrala bodo napihnila vašo zabavo!

Napihljiva igrala bodo »napihnila« vašo zabavo in ji dodala barve. Nikoli nismo prestari, da si privoščimo napihljiva igrala na svojem dogodku in pozabimo na vsakodnevne skrbi. Naj bo vaš dogodek posloven ali bolj sproščene narave, bomo našli primerna napihljiva igrala za vas.

Napihljiva igrala so odlična popestritev, saj kar sama vabijo k udeležbi. Med našo ponudbo boste našli najem napihljivih igral za vse priložnosti in starosti. Odločite se lahko za najem napihljivega igrala, najem napihljivega gradu, nogometni pikado, nogometni biljard, body zorbi, ameriški gladiator ali otroški napihljivi grad. Najem napihljivega gradu oz. igrala opravite s klikom in vaš dogodek se bo spremenil v nepozabno zabavo.

Z namenom, da bi vam naše delo in pristop še bolj nazorno približali redno pišemo ”Team Building Blog”, kjer boste našli veliko vsebin, idej in odgovorov na vaša vprašanja. Team building blog so pravzaprav naše poti, ki smo jih že prehodili in jih želimo deliti z vami.

Upamo, da ste uživali ob branju članka ter da bomo kmalu tudi z vami pripravili izjemen team building.

Naročnik oglasa: Imagine Team Building

 

Tagi