Hvala, ker ste!

HVALA, KER STE! Beseda, s katero so se Beli angeli 28. februarja 2020, zahvalili intervencijskim službam širom po Sloveniji, za njihovo nesebično in požrtvovalno delo reševanja življenj 24/365.

Beli angeli je skupina povezanih enako mislečih motoristk in motoristov združenih v Zavodu Beli Angeli, ki želijo s solidarnostjo, humanitarnimi akcijami in podobnimi dejanji vzpodbuditi in deliti svoje misli in tako pomagati, ozaveščati k boljši prometni varnosti. Hkrati ob vsem tem želijo svoje podpornike povezovati in izvajati tudi druženja za namen uživanja na cestnih avanturah.

Ob akciji, ki so jo izvedli 28. februarja 2020, so obiskali policiste, reševalce in gasilce širom po Sloveniji ter jim v zahvalo in simboličnim darilom vrnili nekaj malega v zameno za njihovo požrtvovalnost, srčnost in strokovno, ki jo nudijo ponesrečencem na mestu nesreče.

“Pri njihovem delu in reševanju življenj odločajo sekunde, zato je pomembno, da vsi udeleženci v prometu pokažemo, da nam je mar za njihovo srčnost in strokovno delo. Zavedamo se, da bomo lahko le s podporo in delom skupaj naredili veliko dobrega, ne samo za motoriste, temveč za vse udeležence v cestnem prometu. Hvala vsem intervencijskim službam za topel sprejem! Hvala vsem, ki ste se nam pridružili, našim simpatizerjem, predstavniki klubov, skratka vsem, ki ste nam pomagali izpeljati to akcijo. Hvala T2 in Conditus za podporo pri akciji. Skupaj smo močnejši,” so po izvedeni akciji na svoji spletni in Facebook strani zapisali Beli angeli, katerim je vodilo prijateljstvo, preventiva, pomoč, dobrota in zvestoba soljudem.

Miha Ulčar; Foto: A&B Foto (Zavod Beli angeli)

 

Tagi