Hura počitnice! Kje bom preživljal zimske počitnice?

Pred nami so težko pričakovane zimske počitnice, ko si bodo naši otroci odpočili od vseh šolskih in drugih obveznosti. Seveda močno upamo, da bo sneg še dodatno pobelil naše kraje in poskrbel za pravo zimsko zabavo. Otroci lahko prijetno izkoristijo prosti čas za zabavo na snegu s svojimi vrstniki, bratci, sestricami, prijatelji, starši in se skupaj z njimi drsajo, sankajo, smučajo ali podajo na daljši sprehod po gozdnih poteh. Lahko pa se pridružijo mnogim aktivnostim, delavnicam in tečajem, ki jih organizirajo organizacije in društva.

Tudi letos bodo imeli domžalski otroci med zimskimi počitnicami na voljo številne aktivnosti, delavnice in tečaje, ki jih organizirajo domžalske organizacije in društva. Na ta način bodo lahko dobro izkoristili zimske počitnice ter morebiti spoznali in sklenili nova prijateljstva. “Verjamem, da boste dobro izkoristili zimske počitnice ter morebiti spoznali in sklenili nova prijateljstva. Želim vam, da pozabite na vse obveznosti in skrbi ter svoj čas namenite zgolj za sproščujoč, zabaven in nepozaben oddih,” je v izdaji biltena, ki ga je izdala Občina Domžale zapisala podžupanja mag. Renata Kosec. 

Na spodnji povezavi najdete zbirnik vseh aktivnosti, ki bodo na voljo med zimskimi počitnicami, od 17. do 21. februarja 2020.

Miha Ulčar; Foto: Visit Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi