Trgovina Kosmatinčki poskrbi za poln želodček in mahajoč repek

Že več kot eno leto nazaj je svoja vrata odprla butična trgovinica za pse in mačke Kosmatinčki v Domžalah. Po enem letu delovanja z največjim veseljem sporočajo, da so se njihove sanje uresničile, saj prostore trgovine obiščejo čudoviti in navihani kosmatinčki ter njihovi odgovorni lastniki, ki se zavedajo pomena zdrave prehrane in naravnih izdelkov.

Začetki … vse se je začelo davnega leta 2010

Kosmatinčki so svojo zgodbo začeli pisati že leta 2010, ko so iskali kakovostno in naravno hrano za svoja dva kosmatinca – prinašalka Bella in biglica Roza. Jure je postavil začetke Naturavetal hladno stiskane hrane v Sloveniji. Pred 11. leti je bila to precej nova zadeva, saj so bili v ponudbi le klasični briketi. Bella in Roza sta z Naturavetal hrano praktično odraščali, njun napredek pa je bil več kot očiten. Bolj urejena prebava, mehka in svetleča dlaka ter veliko manj težav z alergijami. Hitro so hrano želeli poskusiti še njihovi prijatelji, sorodniki, znanci, prijatelji od prijateljev,…. in tako se je začela njihova poslovna pot. Tudi Naturavetal v Nemčiji je bilo takrat majhno podjetje z le nekaj okusi in peščico izdelkov v ponudbi.

Skupaj so rastli in se razvijali, tako da trenutno Naturavetal ponuja več kot 150 različnih naravnih izdelkov; hladno stiskano hrano, mokro hrano, priboljške, izdelke za nego, prehranske dodatke in hrano za mačke.

Še vedno pa so vsi zvesti osnovnemu načelu iz katerega izvira Naturavetal znamka – kakovost je na prvem mestu, prav tako morajo biti vse sestavine, ki so vključene v izdelkih naravnega izvora. Naturavetal celotna linija izdelkov je 100% brez sintetičnih dodatkov, sintetičnih vitaminov, konzervansov, polnil, barvil in brez GSO.

Družina Kosmatinčki je v 10. letih zrasla

Vedno več kosmatincev in njihovih lastnikov zaupa Naturavetal izdelkom in je s ponudbo zelo zadovoljnih. Kosmatinčki strmijo k temu, da svojim pasjim prijateljem ponudijo široko izbiro kakovostnih izdelkov, zato se ekipa nenehno izobražuje in izpopolnjuje. Pred tremi leti se je ekipi pridružila Valerija, ki skrbi za to, da kosmatinci dobijo hrano pravočasno, lastnikom pa pomaga z nasveti pri izbiri hrane, priboljškov in prehranskih dodatkov. Valerija je bila tudi pobudnica za odprtje butične trgovine Kosmatinčki v Domžalah. Pove, da si je v vseh teh letih precej njihovih strank želelo samih prevzeti svoja naročila, določene stranke, pa so si izdelke tudi želele videti pred nakupom, česar samo s spletno trgovino niso mogli omogočiti. Njihova fizična trgovina v Domžalah je tako postala prevzemno mesto za vsa spletna naročila in tudi trgovinica, kjer vam z veseljem svetujejo o primerni prehrani in pomagajo najti tisto najboljše za vašega kosmatinca.

Z odprtjem butične trgovine pa se je ekipi pridružil tudi bigl Bond, ki je glavni animator strank hkrati pa skrbi za degustacije. Noben izdelek ne gre na poličke, dokler ga Bond ne odobri. V trgovini v Domžalah ekipo Kosmatinčki sestavljata tudi dve sodelavki, veliki ljubiteljici kosmatincev s številnimi izkušnjami v pasjem svetu.

Kaj Kosmatinčki nudijo vašim kosmatincem?

Kosmatinčki v spletni trgovini www.kosmatincki.si nudijo več kot 150 različnih Naturavetal izdelkov. Kosmatinci lahko izbirajo med 7. različnimi okusi hladno stiskane hrane, med več kot 15. različnimi okusi mokre hrane v pločevinkah in klobasah, med več kot 20. različnimi prehranskimi dodatki (lososovega olja, jajčnih lupin, glukozamina, različnih alg,…), med več kot 30. različnimi na zraku sušenimi priboljški in med številnimi različnimi naravnimi izdelki za nego.

Vse Naturavetal izdelke imajo na zalogi tudi v butični trgovini v Domžalah. Ponudbo v trgovini so tudi razširili in tako poličke založili z različnimi igračami, kakovostno opremo in ortopedskimi ležišči. Za celotno ekipo je pomembno, da je trgovinica v Domžalah založena s kakovostnimi izdelki, saj na tak način psu res ponudimo maksimalno, v interesu pa jim je tudi, da pri tem podprejo slovenske ustvarjalce in slovenska podjetja.

Pravijo, da so njihovi kosmati obiskovalci najboljši, saj celotno ekipo spravijo v dobro voljo, se z največjim veseljem stisnejo v njihovem objemu na vratih pa še pozdravijo s svojim woof-om.

Prijetna lokacija v Domžalah s parkiriščem

Kje lahko najdete Kosmatinče? Na Googlu, Facebooku in Instagramu 😊. Njihova trgovinica pa se nahaja v Domžalah na naslovu Rojska cesta 18 d, 1230 Domžale. Pred stavbo je tudi parkirišče.

Odpiralni čas:

Odprti so vsak delovnik med 9:00 – 12:00 in 14:00  – 19:00. Ob sobotah so odprti od 9:00 – 13:00. Ob praznikih in nedeljah pa je njihova trgovina zaprta.

Naročnik oglasa: Kosmatinčki

 

Tagi