Nova ročno samopostrežna pasja pralnica v Domžalah

Enostavno, ugodno in prijazno do vašega psa

Domžale so bogatejše za novo pridobitev, ki bo razveselila vse pasje lastnike in njihove kosmatince. Naša nova ročna samopostrežna pasja pralnica vam ponuja edinstveno možnost, da svojega psa hitro in enostavno uredite, ne da bi pri tem umazali svoj dom. Pasja pralnica je zasnovana tako, da omogoča udobno in varno kopanje vašega ljubljenčka v sodobno opremljenem in higienskem okolju.

Prednosti ročne, samopostrežne pasje pralnice

Pralnica je popolnoma samopostrežna, kar pomeni, da si lahko čas in način kopanja prilagodite po svojih željah. Na voljo so vsa potrebna negovalna sredstva, ki jih potrebujete za popolno nego vašega psa – šampon, balzam in sredstvo proti bolham in klopom. Uporaba pralnice je izjemno enostavna, saj s pomočjo slikovnih navodil in intuitivne zasnove hitro osvojite vse potrebne korake za učinkovito pranje in nego psa.

V nadaljevanju slikovno predstavljamo glavne korake pranja vašega kužka, ki jih lahko najdete tudi na naš spletni strani www.pasjapralnica.si.  

Med programi lahko poljubno izbirate, npr. lahko se odločite samo za šampon in izpiranje.

Poleg tega se lahko izognete običajnim težavam, ki jih prinaša kopanje vašega kosmatinčka v domači kopalnici. S pralnico prihranite čas in energijo, saj ne potrebujete temeljitega čiščenja kopalnice in odtokov po pranju. Poleg tega boste v naši pralnici svojega psa oprali v posebej, za ta namen prilagojenem okolju, kar pomeni manj stresa za vas in vašega ljubljenčka.

Ročno samopostrežna pasja pralnica omogoča enostavno nego v urejenem in higienskem prostoru.

Kako pralnica deluje?

Uporaba pasje pralnice je zelo preprosta. Po prihodu v pralnico s svojega kosmatega ljubljenčka pospremite v pralni prostor in sledite enostavnim navodilom. Pralni sistemi so opremljeni z visokokakovostnimi negovalnimi sredstvi, ki so prilagojena različnim tipom dlake in potrebam vašega psa. Med drugim so na voljo nežni šamponi, balzami in sredstva za nego kože, ki so varna za pse vseh velikosti in starosti. Po pranju lahko svojega psa tudi hitro posušite s posebej prilagojenimi sušilniki.

Ugodna cena za vrhunsko storitev

Cena pranja v naši ročni samopostrežni pasji pralnici je izjemno ugodna, saj je na voljo že od 10 € dalje. V primerjavi s storitvami v pasjih salonih, kjer se cena pogosto giblje precej višje, vam pralnica omogoča kakovostno nego vašega psa po dostopni ceni. S tem ne le prihranite denar, ampak imate tudi popoln nadzor nad časom in načinom pranja svojega ljubljenčka.

Nova pasja pralnica v Domžalah je enostavno dostopna in ponuja vrhunsko nego za vašega psa.

Kje se nahajamo?

Našo novo pasjo pralnico najdete na dostopni lokaciji v Domžalah (Masljeva ulica 3). Pralnica je odprta vsak dan, dostop pa je možen ob vseh urah. Brez predhodnega naročanja lahko kadar koli pripeljete svojega psa in mu privoščite temeljito kopel.

Več informacij o lokaciji in možnostih uporabe pralnice najdete na naši spletni strani.

Naročnik oglasa: TILT d.o.o.

Tagi