Kam na izlet s psom? Novo spletno mesto za vse pasjeljubce

V današnjem ponorelem svetu se vsi radi odpravimo v naravo in si s tem vsaj malo spočijemo ter napolnimo ‘’baterije’’. Če pa imamo za družbo še kosmatinca, je naš pobeg v naravo lahko pravo doživetje. Vsi lastniki kosmatincev se velikokrat znajdemo pred vprašanjem: Kam na izlet s psom?, da tam ni veliko ljudi in to ni vedno ena in ista lokacija. Ekipa spletnega mesta JellyandGummy.si ima za vas rešitev.

Zgodba za spletnim mestom JellyandGummy.si je enostavna … Mlad par z dvema psičkama je bil vsak vikend postavljen pred dilemo – kam na izlet?. Zato sta Karin in Jure po približno enem letu različnih vikend izletov, prišla na idejo – zakaj ne bi postavila svoje spletne strani in tako drugim lastnikom olajšala delo. Vse ideje za izlete, ki so objavljene na JellyandGummy.si sta preverila in obiskala sama, zato so vse informacije dopolnjene tudi z njunimi vtisom o samem izletu. Glavni ‘’zvezdi’’ na fotografijah pa sta njuni rešeni psički Jelly Bean in Gummy Bear. Poleg izletov vas na spletnem mestu čakajo tudi nasveti, ki so tako ali drugače povezani z izleti. Karin in Jure pa obljubljata, da bo vsebina vedno aktualna in pripravljata še veliko novega.

Ideje za izlete so na spletnem mestu razdeljene glede na regijo in težavnost poti. V vsakem izletu se nahaja kratek opis poti, ki je opremljen z zemljevidom izhodišča, osnovnimi informacijami o izhodišču, času in težavnosti poti ter vtisom o samem izletu.

Njihovim dogodivščinam lahko sledite tudi na Instagram profilu JellyandGummy.

 

 

 

Sedaj smo prepričani, da ne bo več težav z iskanjem izletov.

Tagi