Dobrodelen projekt: Vse tačke si zaslužijo le najboljše

Zapuščene, zlorabljene in mučene živali - le zakaj si te ne bi zaslužile najboljše?

V zavetiščih in društvih, kjer lepo skrbijo za zapuščene in zlorabljene živali je ogromno število alergikov, mladičkov in seniorčkov, ki potrebujejo posebno hrano. Zanje ni vsaka hrana dovolj dobra za njihovo zdravje. Zato so se v butiku za kužke in mucke Loving Paw odločili, da jim za praznike priskrbijo kvalitetno hrano. Kako lahko pri tem pomagate tudi vi, si preberite v nadaljevanju.

Loving Paw butik ni le še ena trgovina za živali, ampak je trgovina z vizijo. Ponujajo res samo najbolj kvalitetne in preverjene izdelke za kužke in mucke, ki so primerni tudi za najbolj občutljive.

Kdo bo prejel kvalitetno hrano za kužke in mucke?

V začetku novembra so preko anketnega obrazca pozvali ljudi, da izberejo eno zavetišče in eno društvo (ali zavod), katerim bo podarjena kvalitetna hrana za mucke in kužke. Izbrana sta bila Zavetišče Turk in Društvo za pomoč živalim Pomurja.

Kako lahko tudi jaz pomagam? 

Skupaj s poslovnimi partnerji so naredili akcijo v kateri vi kupite določen paket hrane, oni pa ga podvojijo. Torej vi kupite 2 kg hrane, oni pa dodajo še dva kilograma zraven. Tako zavetišču oziroma društvu podarijo, kar 4 kilograme hrane.

Paketi, ki jih lahko podarite društvu ter zavetišču se nahajo na povezavi: Pripravljeni paketi za pomoč zapuščenim živalim

Hrana, ki je v paketih in bo odšla v zgoraj omenjeno zavetišče in društvo:

  • Natures Menu hrana za kužke in muce,
  • Kivo hrana za kužke
  • Earth’s Goodies hrana za kužke
  • Tribal hrana za kužke
  • Lačen kot pes dopolnilna hrana za kužke

Akcija poteka do 15. decembra 2021.

Zbrano hrano iz vaše in njihove strani bo Loving Paw skupaj s svojimi ambasadorji, v tednu od 20. – 23. decembra 2021, dostavil Zavetišču Turk in Društvu za pomoč živalim Pomurja. 

Partnerji dobrodelnega projekta Božična tačka – vsi si zaslužijo le najboljše so: Natures Menu Slovenija, Kivo Slovenija, Earth’s Goodies, Lačen kot pes, Tribal Slovenija, Loving Paw.

Ker si vsi kosmatinci zaslužijo le najboljše!

Avtor: Karin Božič Zupančič

 

Tagi