Godba Domžale z novim vodstvom

Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem epidemije Covid-19 se je letos veliko stvari premaknilo na kasnejši čas, med drugim tudi mnogi redni letni občni zbori društev. Malo poznejšo skupščino so imeli tudi v Kulturnem društvu Godba Domžale, ki pa je v njihovo godbo prinesla kar nekaj novosti. 

Pred dnevi je Kulturno društvo Godba Domžale izvedlo občni zbor ali, če hočete, skupščino. Letošnja je bila še posebej pomembna, saj so na njej razrešili nekdanje vodstvo – predsednice Ane Pavlič in njenega upravnega odbora. Seveda so hkrati pozdravili in izvolili novega predsednika društva, Gregorja Sušnika.

Gregor, godbeni trobentač, vsestranski športnik in zelo spreten upravljavec njihovega dragocenega godbenega doma, je z velikim optimizmom ugriznil v sicer zahtevno in odgovorno jabolko. Na spletni strani Godbe Domžale so zapisali, da so volitve potekale soglasno in brez težav, tako da so Gregorja kot predsednika in druga upravljavska telesa njihovega društva potrdili soglasno.

“Draga Ana, hvala za ves vložen trud in za veliko predanost! Gregor, tebi pa želimo samo najlepše in najboljše, pa da volje ne bo zmanjkalo. Mi smo s tabo in za tabo!”, so še zapisali na spletni strani Godbe Domžale.

Naj vam zaupamo še eno novost. V godbi bodo z novim šolskim letom začeli s poučevanjem godbenih inštrumentov. Več o tem pa v prihodnjih dneh.

Miha Ulčar; Foto: KD Godba Domžale

 

Tagi