Glas zame, glas za realne projekte

Letošnja volilna kampanja je drugačna. Leta 2010 sem z namenom združevanja vseh posameznikov, ki jim je mar za našo občino, ne glede na njihovo strankarsko ali versko pripadnost, ustanovil listo LTD. Moja kandidatura je tako resnično neodvisna. Nasprotnega “neodvisnega” kandidata, pa podpirajo štiri stranke, ki v slovenskem prostoru še niso našle skupnega jezika. Poraja se mi vprašanje, če držijo govorice, da je njihov edini cilj “vreči mene z županskega stolčka”. Če je to res, bi vas vprašal dragi občani, kako bo za razvoj občine skrbel nekdo, ki zgolj negira, kritizira in zelo malo pove o realizaciji svojih obljub.

Težko odgovarjam na vprašanja, ki nimajo trde podlage – očitajo nam, da v Domžalah ni razvoja, Ministrstvo za finance pa trdi, da smo druga najbolj razvita občina v Sloveniji. V 12 letih je bilo realiziranih mnogo projektov, sam pa sem najbolj ponosen, da smo s širitvijo vrtcev uspeli, da so “malčkom” odprta vsa vrata. Ko sem prevzel vodenje občine, je pred vrati vrtca ostalo več kot 500 otrok.

Ponosen sem, da smo dvignili kakovost preživljanja prostega časa. Nismo več spalno naselje, pri nas se dogaja. Dogodki so prepoznani preko meje in na polnem tržnem prostoru srečam tudi občane drugih občin. Vprašam vas, če je v Domžalah res tako slabo, zakaj se je število prebivalcev v letih mojega županovanja tako zelo povečalo?

Priznam, da sem naivno, pričakoval korektno kampanjo. Kot opažate, temu ni tako. Kljub nizkim udarcem, je rezultat prvega kroga volitev pokazal, da občani bolj kot prazne predvolilne obljube cenite rezultate dela in izvedljive načrte za prihodnost. Naša kampanja je vedno bila in bo pozitivna, poleg tega pa temelji na rezultatih opravljenega dela. Volilni progam je tudi tokrat izvedljiv, realen, uresničljiv. Zato vas pozivam – “pejte vol´t”. Verjamem, da boste tudi v drugem krogu favorizirali realnost nad fantazijo. Ne pozabite – VSAK glas šteje.

Glas zame je glas za ljudi in vašo občino. Ta glas oddajte na volišču.

Toni Dragar, predsednik LTD

Kdo pravi, da je Toni Dragar prava izbira?

podjetniki
↗️športniki
glasbeniki
↗️mladi
gasilci
↗️predsedniki krajevnih skupnosti
častni občani
↗️kulturniki

In seveda, podpiramo ga mi in podpirate ga vi OBČANI. Zato je tudi zmagal v prvem krogu in zato je lista LTD prejela največ glasov.

OBKROŽITE 1 Glasujte ODGOVORNO. In predvsem – “pejte vol´t”.

Naročnik oglasa: LTD – Lista Tonija Dragarja – Lista za vse generacije

Komentarji uporabnikov
Tagi