Ekstremna ponudba v ekstremnih časih: Ob nakupu toplotne črpalke De Dietrich vam podarimo klimo

Dve strani istega doma

V ekstremnih okoliščinah je dom naše varno zatočišče in da bo skozi vse leto tudi prijetno in udobno, vam ob nakupu katerekoli ogrevalne toplotne črpalke zrak/voda priznane blagovne znamke De Dietrich klimo istega proizvajalca PODARIMO. 

Všeč vam bo, ker bo vaše varno zavetje skozi vse leto tudi prijetno in udobno

Res svojevrsten čas. Še nekaj mesecev nazaj si nihče ni predstavljal, da bodo morali šolarji opravljali obveznosti na daljavo, da bo svetovni šport čez noč ugasnil ter da bodo odpovedani vsi večji družabni dogodki in koncerti. Veliko nas je ta čas poskusila izkoristiti za temeljito pospravljanje svojih domov in urejanje vrtov. Posvetili smo se svojim najbližjim in načrtovali prihodnost. Če sodite med tiste, ki so misli usmerili tudi v prenovo ogrevanja in hlajenja domov ali spadate med tiste, ki gradijo novo hišo, imamo za vas dobro novico – ob vgradnji toplotne črpalke zrak/voda znamke De Dietrich vam podarimo klimatsko napravo!

Dovolite, da se na kratko predstavimo. Zgodba današnje Veto group se je pričela 30 let nazaj z ustanovitvijo družinskega podjetja v vasi Žabnica na Gorenjskem. Danes Veto group združuje 10 trgovin na različnih lokacijah po vsej Sloveniji, kjer tržimo ves potreben material za ogrevanje, hlajenje, vodovod, prezračevanje in kopalnice priznanih evropskih blagovnih znamk.

Veto group med drugim že 17 let ekskluzivno zastopa ogrevalne sisteme De Dietrich. Francosko podjetje je bilo ustanovljeno davnega leta 1684. S proizvajalcem smo vzpostavili neposreden poslovni odnos, ki temelji na zaupanju, in samo v Sloveniji z več kot 25.000 vgrajenimi De Dietrich sistemi ustvarili veliko družino zadovoljnih uporabnikov.

De Dietrich toplotna črpalka zrak/voda.

Gradite ali obnavljate?

Gradnja nove hiše ali prenova stare vam daje možnost, da ustvarite dom svojih sanj. V tokratni ponudbi vam želimo predstaviti rešitev ogrevanja in hlajenja, ki bo po meri vam in vašemu domu. Za vas smo pripravili neverjetno ponudbo, ki velja le od. 1. junija do 31. avgusta 2020. Ob vgradnji katerekoli tehnološko napredne ogrevalne toplotne črpalke zrak/voda znamke De Dietrich vam enostavno podarimo klimatsko napravo istega proizvajalca.

Ogrevalne toplotne črpalke De Dietrich učinkovito ogrevajo prostore in pripravijo toplo sanitarno vodo. Zahvaljujoč reverzibilnemu obratovanju, predvsem v novogradnjah, zagotavljajo tudi hlajenje poleti.

Tudi kot nadgradnja že obstoječih toplotnih sistemov

Odločilna prednost ponudbe De Dietrich je izjemno širok razpon možnosti njihove uporabe. Poleg vgradnje v nove hiše in manjše poslovne objekte so naprave primerne tudi za starejše objekte z radiatorskim ogrevanjem, saj samostojno zagotavljajo predtok tudi do 60°C, obenem pa jih je moč priklopiti k obstoječemu kotlu na olje, plin ali lesno biomaso. S pomočjo vgrajenega vrhunskega vremensko vodenega regulatora so sposobne krmiliti tudi najkompleksnejše sisteme do 20 ogrevalnih krogov ali npr. ogrevati vodo v bazenu. Skratka neomejene možnosti uporabe.

Stroške ogrevanja lahko zmanjšate za do 70 %

Z vgradnjo toplotne črpalke De Dietrich boste prihranili tudi do 70% pri stroških ogrevanja. Za njihovo učinkovitost poskrbi Scroll kompresor z invertersko tehnologijo delovanja ter vmesni modul »Power Reciever«, ki je vgrajen v hladilnem krogu in omogoča še boljši izkoristek delovanja toplotne črpalke pri nizkih zunanjih temperaturah. Naprave, ki samostojno delujejo tudi ob izredno nizkih temperaturah, se uvrščajo v A++ razred energijske učinkovitosti.

Notranje enote toplotnih črpalk se med seboj precej razlikujejo glede na vaše potrebe. Vsem je skupen kompakten in že tovarniško opremljen notranji modul, ki zavzame zelo malo prostora, sodoben dizajn pa sovpada v tako rekoč vsak prostor v domu. Zaradi dobre izolacije v prostoru delujejo zelo tiho in nevsiljivo. Njihova namestitev je povsem enostavna.

Toplotne črpalke De Dietrich so kljub visoki kakovosti in zanesljivosti med najugodnejšimi na trgu. Ne le, da boste prihranili do 70% pri računih za ogrevanje, pri vgradnji ste na nekaterih območjih Slovenije upravičeni tudi do subvencije Eko Sklada v višini do 3.200 eur.

Se lahko domislite še katere druge investicije v vaš dom, ki bi vam v enem samem letu povrnila toliko denarja? To je pravzaprav edina investicija, ki se vam v celoti povrne. Lahko bi si celo drznili reči, da napravo dobite zastonj!

Klimatska naprava-De-Dietrich

Kaj pa rokovanje z napravo? Upravljanje toplotnih črpalk je nadstandardno in v skladu s pričakovanji prihodnosti. To omogoča inovativna upravljalna enota z besedilnim zaslonom v slovenskem jeziku in oddaljeno upravljanje naprave preko WiFi sobnega termostata Smart TC. Upravljanje toplotnih črpalk je mogoče tudi preko aplikacije na pametnem telefonu.

Ne pozabite, toplotna črpalka je srce vašega doma in stalno delujoč aparat, ki mora delovati 24 ur na dan.

Pokličite nas in z veseljem vam bomo na podlagi opisa in ogleda vaše situacije pripravili predlog najustreznejše izbire toplotne črpalke, ki vam jo bo vgradil strokovno usposobljen izvajalec. S široko razvejano servisno mrežo pa bo poskrbljeno tudi za njeno stabilno, zanesljivo in dolgotrajno delovanje. Vaš nakup bo varen tudi zaradi 2-letne polne garancije.

30 let izkušenj in na desettisoče zadovoljnih uporabnikov sta naši najboljši referenci in lahko nam zaupate, da vas ne bomo pustili na cedilu.

Zakaj menimo, da je naša ponudba ekstremno ugodna?

  • PRVIČ, porabili boste malo energije in manj denarja.

  • DRUGIČ, prispevali boste k čistejšemu okolju.

  • TRETJIČ, doma bo prijetno in še bolj udobno.

In nenazadnje, investirali boste v najboljšo naložbo doslej ter za nagrado prejeli sodobno, tiho klimatsko napravo Climup, z A++ energijsko učinkovitostjo ter ekološkim hladilnim sredstvom R32 svetovno uveljavljenega proizvajalca De Dietrich.

Izkoristite našo edinstveno ponudbo in nas za več informacij in strokovno svetovanje pokličite na 041 659 514 ali pišite na akcija@veto.si.

Več informacij najdete na spletni strani www.veto.si in www.vodoterm.si

Naročnik oglasa: Vodoterm Radomlje d.o.o.

Tagi