Druženje s poklicnimi gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale

Tudi v letošnjem mesecu oktobru – mesecu požarne varnosti bo imela poklicna gasilska enota Centra za zaščito in reševanje Domžale Dan odprtih vrat, na katerem se bodo obiskovalci lahko pobližje seznanili z njihovim delom, si ogledali intervencijska vozila in opremo, pripravljajo pa tudi številne druge aktivnosti, na katerih bodo na svoj račun prišli tudi otroci.

Poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale vse občanke in občane vabijo na njihov Dan odprtih vrat, ki bo potekal v petek, 11. oktobra 2019, ob 16. uri. Na dnevu odprtih vrat bodo predstavili intervencijska vozila in opremo ter njihovo dejavnost, za otroke pa bodo postavili poseben gasilski poligon. Ker je mesec požarne varnosti namenjen požarni preventivi, bodo na dogodku predstavili prikaz gašenja začetnega požara, na sporedu pa bo tudi predstavitvena reševalna vaja in orientacija v zadimljenem prostoru.

Vsega kar se bo dogajalo na dnevu odprtih vrat pri poklicnih gasilcih vam ne bomo izdali, bo pa tako kot vsako leto zelo zanimivo in pestro. Lepo vabljeni, da jih v petek, 11. oktobra 2019, med 16. in 18. uro obiščete na Količevem in se na lastne oči in ušesa prepričate, kaj vse počnejo naši poklicni gasilci in kaj vse so pripravili za vas. Obenem boste tam iz prve roke dobili marsikateri koristen nasvet, ki vam bo prišel prav v vsakdanjem življenju.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca, CZR Domžale

Oglejte si nekaj fotoutrinkov z lanskoletnega dneva odprtih vrat:

Komentarji uporabnikov
Tagi