Domžalski Tigri in Tigrice na pomoč 13-letni Sari, da bo njeno življenje še bolj polno in veselo

Tigri in Tigrice iz Domžale Tigers, ki jih poznamo po igranju ameriškega nogometa, kateri je eden izmed najbolj rastočih športov v Evropi in tudi v Sloveniji, so se odločili, da bodo priskočili na pomoč 13-letni Sari Vrankar iz Kamnika, učenki OŠ Roje, ki ima prav posebno zgodbo, s katero že nekaj led navdihuje najbližje, zdaj pa bi ji radi pomagali, da bo lahko kmalu navdihovala tudi druge. Njeni starši bi ji radi kupili športni voziček, obenem pa potrebujejo dovolj sredstev za terapije, da ji bo res lepo in da bo svobodna. Sara ima namreč težko obliko cerebralne paralize.

Domžalske Tigrice in Tigri so se odločili, da bodo poskušali Sari pomagati k lepšemu življenju, kolikor bo le mogoče. »Sara je trinajstletno dekle, ki se rada smeji. Rada sije v svojih očeh in sije ob radovednosti in njej ljubih ljudeh. V življenju pa jo spremljata cerebralna paraliza in epilepsija. Zato ji je potrebno pomagati, da bo lahko svoje življenje živela še bolj polno in veselo!«, so v povabilu na dobrodelno akcijo na svoji Facebook strani zapisali domžalski Tigri in Tigrice, s katero vabijo vse ljudi dobrega srca, da se pridružijo njihovi akciji zbiranja starega in odpadnega papirja.

Zabojnik za papir bo na parkirišču Hiše na Travniku v Dobu pri Domžalah stal od petka, 3. do ponedeljka, 6. maja, kamor lahko papir prinesete sami. Po domovih in to po celotni občini Domžale pa ga bodo športniki pobirali v petek, 3. maja. Vse, ki bi se radi pridružili akciji vabijo, da doma naberejo odpadni papir in jim sporočijo, kam ga lahko pridejo iskat. Vsa zbrana sredstva bodo namenili za nakup novega športnega vozička, ki bo Sari omogočil več svobode: »Želimo zbrati čim več odpadnega papirja, da pomagamo naši Sari!«

Domžalski Tigri in Tigrice ne znajo strnit vrste samo na igrišču, temveč tudi takrat, kadar kdo potrebuje pomoč.

Kam lahko Tigri in Tigrice pridejo po odpadni papir, sporočite na telefonsko številko 041 956 027 (Matija), v kolikor pa vam bo dopuščal čas, pa ga lahko med 3. in 6. majem pripeljete v zabojnik, ki bo stal na parkirišču Hiše na Travniku v Dobu pri Domžalah. Tigrice in Tigri se vam skupaj s Saro že v naprej zahvaljujejo za vašo pomoč!

Plemenita gesta domžalskih Tigric in Tigrov, ki jim dobrodelnost ni tuja, saj so se v preteklosti že večkrat odzvali in priskočili na pomoč. O dodatnih informacijah ter za ostala vprašanja so na voljo na FB strani Domžale Tigers.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv Sare, arhiv Domžale Tigers

 

Tagi