Domžale z novo sodobno veterinarsko ambulanto Vet4Pet – ambulanta s poslanstvom!

Občina Domžale je bogatejša za novo veterinarsko ambulanto Vet4Pet, ki dosega najvišje sodobne standarde veterinarske medicine, saj je ambulanta opremljena po najsodobnejših veterinarskih standardih, ki zagotavljajo njihovim pacientom obravnavo na najvišjem nivoju. Poleg strokovnega zdravljenja ponujajo lastnikom hišnih ljubljenčkov tudi individualno svetovanje, center pa vključuje tudi popolnoma nov salon za nego psov in mačk. Strokovno ekipo sestavljajo zagnani veterinarji, ki so tudi sami lastniki živali, zato se tudi sami dobro zavedajo, kako pomembno mesto zasedajo ljubljenčki v življenju njihovih strank.

Na Kamniški cesti 20 v Preserjah pri Radomljah je danes svoja vrata odprla nova veterinarska ambulanta Vet4Pet, za katero lahko mirno zapišemo, da gre za najbolj sodobno veterinarsko ambulanto v Sloveniji. Poleg odprtja novih sodobno opremljenih prostorov ambulante, kjer bodo celostno poskrbeli za hišne ljubljenčke, so pripravili tudi dan odprtih vrat, na katerem so obiskovalcem in njihovim hišnim ljubljenčkom predstavili ambulanto, spoznali pa so tudi njihovo ekipo, ki bo skrbela za obravnavo hišnih ljubljenčkov.

Novo pridobitev so si z zanimanjem ogledali številni obiskovalci, mnogi med njimi pa seboj pripeljali svoje hišne ljubljenčke, katere je čakalo tudi slastno presenečenje, pa tudi kakšno razvajanje v novem salonu za nego. Novo pridobitev si je ogledal tudi župan Občine Domžale Toni Dragar, ki je skupaj z Evo Šarec in Mihom Pešakom s simboličnim prerezom traku uradno odprl novo ambulanto. Nad novo pridobitvijo je bil župan, tako kot vsi ostali prisotni, vidno navdušen. Po njegovih besedah gre za pomembno in zelo dobrodošlo pridobitev v prostoru zadovoljnih ljudi.

Uradnega odprtja nove sodobne veterinarske ambulante Vet4Pet, ki se nahaja na Kamniški cesti 20 v Preserjah pri Radomljah, se je udeležil tudi župan Toni Dragar.

Veterina ni le poklic, ampak poslanstvo

Aleš Šarec, ki je kot investitor poskrbel, da je zunanjost in notranjost stavbe in okolica dobila novo podobo ter seveda ambulanto opremljeno po najsodobnejših veterinarskih standardih, ob odprtju novih prostorov ambulante ni skrival zadovoljstva in hvaležnosti vsem, ki so v dobrem letu dni poskrbeli, da je njihova nova pridobitev, ki se imenuje veterinarska ambulanta Vet4Pet ugledala luč sveta. Eva Šarec in Miha Pešak, ki bosta z ekipo sodelavcev vodila in skrbela za delovanje ambulante, pa sta poskrbela, da bo imel Vet4Pet svojo posebno zgodbo oziroma vodilo. Tudi sami so namreč lastniki živali, zato lahko iskreno razumejo lastnike, ki imajo morebitne težave in vprašanja pri izbiri veterinarja. Ker so bili sami nekoč v njihovi koži, so si ravno s temi pomisleki in pričakovanji pomagali pri načrtovanju njihove ambulante. Pri tem jim bo za vodilo tudi to, da se mora sodobni veterinar zavedati, da veterina ni le poklic, ampak poslanstvo.

Veterinarska ambulanta je opremljena po najsodobnejših veterinarskih standardih.

Vet4Pet – več kot samo veterinarska ambulanta

Nova veterinarska ambulanta Vet4Pet je veliko več kot samo veterinarska ambulanta, kjer se poišče pomoč za hišne ljubljenčke, saj v sodobno opremljenih prostorih, ki zagotavljajo obravnavo hišnih ljubljenčkov na najvišjem nivoju, za obravnavo pacientov skrbi ekipa veterinarjev, od katerih boste dobili veliko več kot zgolj strokovnost. Poleg obsežnega strokovnega znanja, lahko od njihovih veterinarjev pričakujete tudi vso skrbnost, odgovornost pri delu in predvsem sočutje. Pri njih razumejo, kako je biti na drugi strani in kaj lastniki od njih pričakujejo, saj jim je bila srčnost, poleg strokovnosti, ena izmed glavnih lastnosti, ki so jo iskali pri izbiranju svojih veterinarjev in osebja. Ker so tudi sami lastniki živali in imajo radi živali, od njih lahko pričakujete sočutno obravnavo. Ob tem velja še dodati, da bo njihova strokovna ekipa skrbela za nenehno nadgradnjo znanja in strokovnosti, predvsem pa sledenju in uporabi najnovejših trendov na področju zdravljenja malih živali.

Za obravnavo pacientov skrbi ekipa veterinarjev, od katerih boste dobili veliko več kot zgolj strokovnost.

Najboljši pogoji za delo ter dobro počutje ljubljenčkov in njihovih lastnikov

Pri ogledu prostorov klinike, je mnogim, vključno z njihovimi ljubljenčki, vzelo sapo, saj so prostori res vrhunsko opremljeni s strokovno opremo, s katero so želeli zaposlenim ponuditi kar najboljše pogoje za delo. Njihove diagnostične naprave zagotavljajo visoko kvaliteto dela veterinarjev in natančno diagnostiko bolezni vaših ljubljenčkov. To pa še ni vse. Pri njihovem tehničnem načrtovanju ambulante, jim je bilo pomembno dobro počutje ljubljenčkov in njihovih lastnikov, saj so obiski veterinarja za večino živali in lastnikov že sami po sebi stres. Klinika je zato opremljena s sodobno opremo, prostori pa so svetli, zračni in prostorni, kar zagotavlja kar se da prijetno počutje. Klinika ima vse, kar imajo sodobne klinike: ambulanto, laboratorij za izvajanje biokemijskih in hematoloških preiskav, hospital (kletke za živali, ki bodo operirane), operacijsko sobo, sobo z rentgenom in ultrazvokom ter pisane in druge spremljajoče prostore. Poleg se nahaja tudi salon za nego psov in mačk, kjer bodo poskrbeli za pravo razvajanje. V kratkem bodo odprli še trgovino za male živali, kjer se bo dalo dobiti veterinarsko dietno prehrano, prehranske dodatke ter še marsikaj priročnega in koristnega.

V posebnem salonu poskrbijo za nego psov in mačk.

Veterinarske storitve:

 • preventivna cepljenja proti steklini in kužnim bolezni
 • preventivni pregledi malih živali
 • klinični pregledi in ambulantno zdravljenje malih živali
 • označitev in registracija hišnih živali
 • odpravljanje notranjih zajedalcev
 • intenzivna nega in hospitalizacija
 • kirurgija mehkih tkiv
 • stomatologija
 • dermatologija
 • svetovanje o prehrani, negi in vzgoji živali

Diagnostika:

 • laboratorijski pregledi krvi (hematologija, biokemija, hitri testi)
 • laboratorijski pregledi urina in blata
 • odvzem vzorcev za specialistično laboratorijsko diagnostiko
 • ultrazvočna diagnostika
 • RTG

Salon za nego psov in mačk

Trgovina za male živali:

 • veterinarska dietna prehrana
 • prehranski dodatki
 • pripravki za zatiranje notranjih in zunanjih zajedalcev

Kontaktne telefonske številke: 01 72 16 110 (Ambulanta) in 041 399 026 (Salon)
E-naslov: info@vet4pet.si

Veterinarska ambulanta Vet4Pet se v Preserjah nahaja poleg križišča Domžale-Kamnik in Mengeš-Radomlje.

Več o veterinarski ambulanti Vet4Pet si lahko preberete na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi na njihovem Facebook profilu. Še pobližje pa boste njihovo ambulanto in njih spoznali tako, da jih obiščete in se na lastne oči in ušesa tudi sami prepričate o novi pridobitvi. Mi smo se že prepričali. Nova pridobitev, ki sliši na ime Vet4Pet, nas je več kot navdušila!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič; Video: Miro Pivar

Tagi