Župan Toni Dragar sprejel odličnega borca v kickboxingu Marjana Bolharja

Župan Občine Domžale Toni Dragar, je danes v občinskih prostorih sprejel odličnega domžalskega borca v kickboxingu Marjana Bolharja, ki je lani decembra na Svetovnem prvenstvu v kickboxingu v Turčiji, v kategoriji kick lightu osvojil bronasto medaljo ter bil po mnenju sodnikov izbran tudi za najboljšega borca v tej disciplini, za kar je bil nagrajen z velikim pokalom.

Kot smo že poročali na našem portalu, je imel Marjan Bolhar, sicer poklicni gasilec v CPV Domžale, na Svetovnem prvenstvu v polfinalu smolo, saj mu je njegov nasprotnik z nečistim udarcem iz strani poškodoval koleno, zaradi česar ni mogel nastopiti na tekmi za drugo mesto

Župan Toni Dragar je na sprejemu Marjanu čestital za njegove odlične nastope in uspehe ter mu zaželel čim hitrejše okrevanje ter nadaljnjo uspešno športno pot. V pogovoru je Marjan županu predstavil dogajanje na samem svetovnem prvenstvu, njegovih željah in napornih predhodnih pripravah. Kot je še Marjan zaupal županu, je njegova velika želja, da bi letos novembra nastopil na Evropskem prvenstvu v kickboxingu, ki bo potekalo v Mariboru. Nato pa naj bi počasi zaključil svojo športno kariero. Seveda pa bo še naprej vpet v kickboxing, saj bo tako kot že sedaj v Klubu borilnih veščin Domžale, opravljal delo trenerja.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi