Župan Toni Dragar ponosen na Tejo Gregorin, ki je na olimpijskih igrah osvojila bronasto odličje

Včeraj smo tudi na našem portalu poročali, da je Ihanki Teji Gregorin na olimpijskih igrah v Sočiju uspel velik dosežek, saj je na zasledovalni tekmi v biatlonu osvojila bronasto medaljo, ki ji je vsekakor poplačala njeno dolgoletno vztrajnost in marljivo delo. In ker je Teja Gregorin občanka Domžal, smo za komentar prosili domžalskega župana Tonija Dragarja, ki je bil vidno ganjen ob izjemnem uspehu Teje.

Kot nam je zaupal župan Toni Dragar, je ves čas vedel, da ji bo enkrat uspelo. Po njegovih besedah je Teja izjemno delavna, tiha in skromna. Ves čas pa je bila izredno blizu takšnemu uspehu. Sam jo pozna že dvajset let in spomni se kako je že od majhnega veliko časa preživela na športnem igrišču v Ihanu. Veliko zaslug pa ima tudi njena družina; oče in mama, ki ves čas živita za smučarski tek in za delo z mladimi.

»Lahko rečem samo, kapo dol ob tako izjemnem uspehu. Teja je s svojo vztrajnostjo, marljivim delom vzor za vse mlade športnike«, je ponosno poudaril Dragar.

Kot nam je še zaupal Dragar že potekajo priprave na slovesen sprejem bronaste Teje. Kje natančno bo to in kdaj, je trenutno še prezgodaj govoriti, bo pa vsekakor sprejem kot se spodobi. Ob tem je še dodal, da olimpijske igre še niso končane in da imamo tudi iz domžalske občine še nekaj »ognja v železu« (poleg Teje Gregorin na olimpijskih igrah tekmujeta še biatlonca Peter Dokl,  Klemen Bauer in skakalec Jernej Damjan).

O datumu slovesnega sprejema naše odlične biatlonke Teje Gregorin, vas bomo pravočasno seznanili tudi na našem portalu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi