Zaključek Dobrodelnega marca Študentskega kluba Kamnik

Letošnji Dobrodelni marec je na našem študentskem klubu potekal v drugačni obliki. Od sredine pa vse do konca marca so obiskovalci lahko odšli na pohod na Sv. Primoža, kjer so jih ob poti spremljale različne table z raznoraznimi motivacijskimi mislimi, nalogami in opisi našega projekta, na vrhu pa jih je pričakal čudovit razgled.

Veseli nas, da se je pohodov udeležilo veliko obiskovalcev, ki so podprli naš projekt in njegov namen. Z veseljem smo delili slike obiskovalcev na družbenih omrežjih, podprle pa so nas tudi nekatere znane osebe. V okviru projekta smo v sodelovanju s QUIZ by Timon organizirali dobrodelni kviz, ki je potekal preko Facebook live prenosa in se ga je udeležilo kar nekaj skupin, ki so se zabavale ob odgovarjanju na vprašanja. Ves mesec pa je bila poleg zgoraj omenjenih dogodkov odprta tudi linija za SMS donacije, preko katere so ljudje lahko prispevali 5 € za socialno ogrožene družine iz Kamnika.

Na tem mestu bi se celotna ekipa Študentskega kluba Kamnik iskreno zahvalila vsem, ki ste se udeležili naših projektov in prispevali donacijo ter s tem pomagali kamniškim družinam, ki v teh časih potrebujejo našo pomoč. Z veseljem vam sporočamo, da smo z SMS donacijami in prostovoljnimi prispevki ter manjšo donacijo našega kluba skupno zbrali 900 €. Hvala vam, da smo tudi letos kljub vsem oviram združili moči in stopili skupaj ter ponovno dokazali, da znamo premagati vse ovire, ker skupaj zmoremo več!

Avtor: Doris Jeretina, Študentski klub Kamnik; Foto: Študentski klub Kamnik

 

Tagi