Vinjeto v nagradni igri domžalca prejme …

... Špela Baldasin iz gorenjske, čestitke!

V sklopu nagradne igre našega portala “domžalec.si podarja vinjeto” se je za lepo nagrado, letno vinjeto 2020, potegovalo skoraj 3.000 uporabnikov.

Nagradna igra, ki je potekala od 13. decembra 2019 in se zaključila z včerjašnjim dnem (6.1.2020), je tako požela veliko zanimanja in nekateri uporabniki so z nestrpnostjo čakali ali jim bo žreb prinesel srečo.

6. januarja 2020 ob 21.25 smo v našem uredništvu opravili žrebanje in med vsemi sodelujočimi se je sreča tokrat nasmehnila Špeli Baldasin iz gorenjske, ki se je vinjete izredno razveselila: “To je noro, a vi to resno?? 🤩🤩🤩 Kar ne morem verjeti… Pred tremi tedni sva z možem izvedela, da imava pri avtu ogromno zadev za popraviti in poservisirati. Ko je mehanik naštel kaj vse in da bodo stroški znesli skoraj 2.000 EUR, naju je skoraj sezulo. Vaša novička je zato še bolj vesela. Hvala vam iz srca, res ste mi polepšali dan in začetek novega leta 🥳🤩😀

Špela nam je v zahvalo poslala tudi veselo fotografijo in verjamemo, da se ji je zaradi sreče vsaj za trenutek svet obrnil na glavo, kot na fotografiji. Čestitke in veseli nas, da ji bo vinjeta koristila in naj ji služi ter skrbi, da jo bo sreča spremljala tudi na cesti.

Špela se je nagrade izjemno razveselila

Vsem ostalim sodelujočim uporabnikom se zahvaljujemo za sodelovanje. Naj bo srečno, zdravo in uspešno leto 2020 in spremljajte nas še naprej, kmalu pa organiziramo še kakšno “SUPER KUL” NAGRADNO IGRO, v kateri se morda sreča nasmehne prav vam. 😉

Foto: Špela Baldasin, osebni arhiv

 

Tagi