V znak ponosa, zmagoslavja in podpore slovenski košarkarski reprezentanci po Domžalah izobesili slovenske zastave

Košarkarska vročica, ki je zajela Slovenijo po prepričljivi zmagi slovenske reprezentance v tekmi s Španijo na evropskem prvenstvu v košarki, se bo v danes zvečer preselila tudi na televizijske ekrane in velika platna lokalov, saj slovenski košarkarji naskakujejo nekaj, kar ni uspelo še nobeni reprezentanci v ekipnih športih. V finalu Eurobasketa 2017 lovijo naslov evropskih prvakov proti reprezentanci Srbije in to na krilih številnih slovenskih navijačev, ki so se odpravili v Carigrad. Po poročanju nekaterih medijev jih pričakujejo okoli 6000.

V znak ponosa, zmagoslavja in podpore naši košarkarski reprezentanci, so včeraj po Domžalah izobesili slovenske zastave. To novico je Občina Domžale delila tudi na svojem facebook profilu, kjer so zapisali, da naj se ve, da smo najbolj košarkarska občina v Sloveniji in da verjamemo v današnji uspeh naše reprezentance. »Drage občanke, spoštovani občani, tudi vi pokažite podporo z izobešanjem slovenske zastave na vašem domu. Dajmo Slovenci!«, je zapisal župan Toni Dragar.

Torej, vabljeni, da tudi vi izobesite slovensko zastavo na vašem domu in na ta način pokažete podporo naši košarkarski reprezentanci!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale (facebook)
Tagi