V Domžale se je vrnil Ribič, zato ponovno diši po okusnih morskih dobrotah!

Da se zima zares poslavlja iz naših krajev, veliko pove že to, da se je danes po nekajmesečnih zimskih počitnicah na domžalsko tržnico vrnil Ribič iz Izole, ki bo tako kot je že običaj zadnja leta, ob petkih in sobotah poskrbel, da bo na domžalski tržnici dišalo po morju.

Če je bil zimski čas namenjen krvavicam, pečenicam, zelju in podobni hrani, je sedaj čas, da se na jedilniku pojavijo tudi morske dobrote, ki so v Domžale prišle skupaj z Edijem in Adrijano iz Gostilne Ribič iz Izole. To tudi pomeni, da bo sedaj vsak konec tedna, se pravi ob petkih in sobotah, v Domžalah dišalo po okusnih morskih dobrotah, ki jih pripravlja Edi s svojo ekipo.

Vsak petek in soboto med 9. in 15. uro lahko užijete košček morja, saj si pri Ribiču na domžalski tržnici lahko privoščite pestro ponudbo morskih specialitet, kot so sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet … Seveda ne smemo pozabiti tudi na posamezne specialitete za katere poskrbi Edo s svojo ekipo.

Gostilna Ribič, ki ob petkih in sobotah gostuje na domžalski tržnici, je postala že pravi morski zaščitni znak Domžal, saj se tja vedno znova in znova vračajo zadovoljne stranke, ki si rade privoščijo morske dobrote pripravljene iz prve roke pravih ribičev. Seveda boste ob svojem obisku vedno naleteli na dobro besedo Eda in njegovih sodelavcev, svojo žejo pa boste lahko ob morskih dobrotah poplaknili s pristno primorsko kapljico.

S prihodom pomladi pa se na večnamensko ploščad pri domžalski tržnici počasi vračajo tudi tradicionalne prireditve poimenovane Dobrodošli v Domžalah, ko se bodo ob sobotah Domžalčanom in okoličanom s svojo kulinariko, glasbo, običaji in še marsičem, predstavljale različne slovenske občine. Prvo soboto v aprilu pa se na domžalski tržni prostor vrača tudi priljubljena Kuhna na Plac.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Tagi