Tudi danes se še kaj brezplačnega dobi: Palačinke na Tady domačiji v Študi!

Lansko jesen so na Tady domačiji v Študi, natančneje na Študljanski cesti 36/a, odprli Medgeneracijski center dobrega počutja, ki je namenjen vsem, ne glede na starost. Na Tady domačiji prirejajo različna izobraževanja in delavnice ter s tem skrbijo tako za razvoj ročnih spretnosti in razširitev znanj iz različnih področij.

Od srede, 24. pa vse do sobote, 27. junija 2015, bodo med 10.00 uro in do mraka, na Tady domačiji na široko odprli svoja vrata, saj bodo tam potekali dnevi odprtih vrat, kjer se boste lahko pobližje seznanili z vsem kar se tam dogaja in kar se bo dogajalo v prihodnosti. Vsi, ki bodo v teh dneh obiskali Tady domačijo, pa bodo prejeli brezplačno palačinko.

Po besedah ustanovitelja Medgeneracijska centra dobrega počutja, Andreja Kadunca, je omenjeni center nastal na osnovi 25. letnih izkušenj na različnih poslovnih področjih. Po njegovih besedah je dobro počutje, zdrav način življenja in želja po aktivnem druženje, osnovni cilj vseh njihovih članov. »Učiti se, spoznavati in šele potem uporabljati, je način dela, ki predstavlja novost v poslovnem svetu in se je izkazala kot zelo učinkovita pot, tudi v našem medgeneracijskem centru dobrega počutja«, pove Kadunc.

Tudi mi smo že pred časom obiskali Tady domačijo v Študi in iz prve roke lahko rečemo, da gre res za pravi Medgeneracijski center dobrega počutja. Lično urejena stara domačija ponuja pravo intimo domačnosti, vrt in okolica pa ponujata pravo idilo naravnosti in svežine. Ponudba, ki jo nudijo je pa zagotovo pika na »i« in je vsekakor več kot dobrodošla v naših koncih.

Kaj vse se dogaja in se bo dogajalo v Medgeneracijskem centru dobrega počutja na Tady domačiji v Študi:

  • ZELIŠČARSKE DELAVNICE

Na teh delavnicah se boste spoznali z zelišči, ki jih najpogosteje uporabljamo v poletnem času. Naučili se boste kako jih lahko uporabimo tako v vsakdanji prehrani, kot tudi pripravkih za kožo. Pripravili bodo domačo zeliščno limonado, naravni sladoled iz sadja in zelišč, si pripravili zeliščno sol iz posušenih zelišč in soli. Na njihovem zeliščnem vrtu si lahko ogledate primer majhnega zeliščnega vrtička, kjer na njem najdete različne vrste zelišč na enem mestu in vas hkrati naučijo uporabljati zelišča v vaši kuhinji.

  • DOMAČI ZAJTRK

V Bližnji prihodnosti se bodo lotili tudi projekta »Domači zajtrk«, ki bo pripravljen izključno iz surovin okoliških metov Pripravljeni bodo izključno iz surovin okoliških kmetov. Se pravi 0 km in 100% okus. Spoznali boste pravi okus sadja in zelenjave, ki je še pred nekaj urami rasel na bližnjih njivah oziroma boste poizkusili jajce, ki ga je tistega dne znesla bližnja kura.

  • POČITNIŠKO VARSTVO

Počitniško varstvo bo organizirano vsak dan od 10.00 ure dalje in ni mišljeno kot celodnevno varstvo, ampak samo priložnostno, samo za nekaj ur. V času varstva bodo potekale različne zeliščarske delavnice in družabne aktivnosti. Otroci bodo lahko uporabljali igrače iz njihove igralnice in večnamenski prostor.

  • MASAŽNI SALON

Zadovoljstvo njihovih strank jim na Tady domačiji pomeni največ, zato vam želijo predstaviti njihov masažni salon, ki ob žuborenju potoka in sproščujoči glasbi pričara poseben užitek.

  • IGRALNICA IN TRGOVINA Z IGRAČAMI

Ali ste kdaj pomislili, da bi se z igračo najprej igrali in jo šele potem kupili, da bi z njo uživali tudi doma. Njihove igrače so primerne za otroke starosti od 4 – 10 let, nekatere družabne igre pa tudi za odrasle.

  • SUPER NOVOST!!!

Podali se boste lahko tudi na Tady pravljični izlet na Menino planino. Izlet, ki vas popelje v nepozabno doživetje brez vsakdanjega stresa in popolne sprostitve. Več informacij najdete TUKAJ. 

»Zelo veliko truda vložim v zeleni vrt in prelepo okolico, ki se nahaja ob hiši, zato svojim članom družine vedno govorim, da naj na Tady domačijo hodijo peš. Svoja vozila lahko pustite na parkirišču Fitnes centra Ložar«, pove Kadunc in doda: »Postanite člani Tady domačije tudi vi, pozabite na vsakodnevne težave in uživajte v skupnem druženju.«

Zemljevid najbližjega parkirišča najdete TUKAJ.

To bi bilo na kratko vse, če so vas prepričali s svojo ponudbo, potem lepo vabljeni, da se jim pridružite na dnevih odprtih vrat, ki se bodo odvijali od srede, 24. pa vse do sobote 27. junija, vsak dan od 10.00 ure dopoldan pa vse do mraka.

Še ne veste kam priti?
Se vidimo na domačiji Tady na Študljanski 36a v Študi pri Domžalah. Zemljevid najdete TUKAJ.
 

Več informacij o Tady domačiji najdete na: http://www.tady.si/

Avtor: Miha Ulčar: Foto: Tady Domačija
Tagi