Terme Snovik še višje v akciji Naj kopališče 2022

Terme Snovik so se tudi letos uvrstile med najboljša slovenska termalna kopališča in zasedle mesto višje kot lani. S ponosom so sprejeli plaketo za drugo mesto v akciji NAJ kopališče 2022 in sicer v kategoriji mala slovenska termalna kopališča. Letošnja slavnostna podelitev je potekala na idilični lokaciji v okolici Maribora.

Akcija Naj kopališče 2022 je letos potekala že 32. leto zapored, kopalke in kopalci slovenskih kopališč so čez vse poletje izbirali najboljša in jih tako nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost za kopalce. Akcija poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Visoko priznanje je na podelitvi, ki je potekalo v sredo, 5. oktobra 2022 blizu Maribora, navdušeno sprejela Katarina Hribar, direktorica Term Snovik in kot pravi po podelitvi, je priznanje izraz pogleda gostov, kar jo še posebej veseli.

Katarina Hribar, direktorica Term Snovik.

“Letošnje priznanje ima še posebno težo, saj z uvrstitvijo eno mesto višje med najboljša slovenska kopališča dokazujemo, da so naše usmeritve prave in s strani gostov tudi opažene. Hvala vsakemu in vsem, ki ste oddali glas za naše kopališče v Tuhinjski dolini, predvsem pa gre zahvala ravno predani ekipi, vsem sodelavcem, ki gradijo našo zgodbo.”

Petra Petravič; Foto: Terme Snovik

 

Tagi