Terme Snovik med najboljšimi slovenskimi kopališči

V torek, 12. oktobra 2021, je v Mariboru potekala že 30. podelitev priznanj najboljšim kopališčem v Sloveniji po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev. Terme Snovik se bile tudi letošnje leto nominirane v akciji za slovenska naj kopališča. Uvrščajo se med najboljša tri kopališča v Sloveniji v kategoriji malih termalnih kopališč, prejeli so priznanje za tretje mesto v svoji kategoriji.

Priznanje je  z navdušenjem, veseljem in ponosom sprejela Katarina Hribar, vodja bazenov in wellnessa v Termah Snovik: »Zahvaljujemo se vsem glasovalcem za zaupanje in oddane glasove, s katerimi smo nagradili trud celotne ekipe term, ki s predanostjo, prijaznostjo in celovito ponudbo ustvarja najboljše pogoje za svoje obiskovalce. Uvrstitev med najboljše tri v državi je tudi potrditev, da je usmeritev k gostu prava, nagrada pa je gotovo dodatna vzpodbuda in zaveza tudi za nadaljnji razvoj storitev za odlično počutje in doživetja gostov na kamniški destinaciji.«

Akcija za Slovensko naj kopališče poteka že vse od leta 1990, organizira jo organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija, kopalci pa so lahko svoj glas oddali s spletno glasovnico ali tudi fizično glasovnico v termah, in sicer v poletnem času od 12. junija do 15. septembra 2021.

Karin Božič Zupančič

Tagi