Številna kopališča se potegujejo za laskavi naziv Naj kopališče 2023

Tradicionalna akcija Naj kopališče 2023, ki jo pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija poteka že 34. leto zapored. Glasovanje je v polnem teku, v posameznih kategorijah pa se za laskavi naslov naj kopališča potegujejo Terme Snovik, Kopališče Domžale in pa Letno kopališče Kamnik.

Kopalke in kopalci slovenskih kopališč ste tudi letošnje poletje lepo vabljeni k oddaji glasu kopališču/em, ki si po vašem mnenju zaslužijo naziv naj kopališča v različnih kategorijah. Z oddajo glasu boste nagradili turistične delavce za trud, izboljšanje ponudbe in skrbnost za kopalce.

Terme Snovik se tudi letos potegujejo za naziv Naj kopališče 2023 v kategoriji mala termalna kopališča. Vsak glas je izredno pomemben, saj je nagrada za angažma turističnih delavcev, ki se izjemno trudijo s svojo prijaznostjo in kreativno ponudbo.

Glasovanje za Naj kopališče 2023. (Foto: Terme Snovik)

Glasovanje poteka na dva načina, in sicer preko oddaje spletne glasovnice na spletni strani www.najkopalisce.si (glasujete lahko 1x tedensko) ali preko fizične glasovnice, ki jo prejmete na recepciji Term Snovik (upoštevana bo le ena glasovnica).

V Termah Snovik so hvaležni za vsak glas, saj je izraz zaupanja v njihovo delo ter hkrati nagrada za trud, ki ga vlagajo v razvoj kopališča in celotnega termalnega kompleksa. Glavna želja Term Snovik je imeti srečne in zadovoljne goste, zato se zavedajo, kako pomembno je mnenje vsakega gosta.

Glasovanje za Naj kopališče 2023. (Foto: Terme Snovik)

Glasovanje poteka do 31. avgusta 2023, zato lepo vabljeni k oddaji glasu v izboru Naj kopališče 2023, saj organizatorji nagrajujejo tudi vaše glasove. Vsak teden izmed prispelih glasov izžrebajo posameznike, ki prejmejo praktične nagrade pokroviteljev posamezne akcije.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Terme Snovik

 

Tagi