Sprejem večkratnih svetovnih prvakov v street dance showu

Župan Občine Domžale, Toni Dragar je pretekli konec tedna sprejel plesalca Plesnega kluba Miki, Mašo Skočaj in Žiga Farkaša, večkratna svetovna prvaka v street dance showu in njunega trenerja Andraža Mraka.

Plesalci in trenerji so na minulem svetovnem prvenstvu v street show plesih v Italijanski Follonici, dosegli odlične uspehe. Maša in Žiga sta na sprejemu pri županu, skupaj s trenerjem Andražem, povedala nekaj zgodb iz zakulisja, opisala svoje vtise in doživetja.

Župan je vsem čestital in jih spodbudil naj v svojem delu in strasti uživajo in nadaljujejo čim dlje.

»Izredno sem se razveselil vaših novih uspehov na svetovnem prvenstvu v street dance showu. Čestitke članom, mladincem, otrokom in tudi trenerjem za osvojene zlate medalje v vseh kategorijah. Že prvi dan prvenstva ste dosegli izjemne rezultate, ko ste osvojili tri medalje. Dve zlati v kategoriji članov street dance show duo in solo ter bronasto z malo skupino otrok street dance show. Bravo. Čestitam vam za izjemen dosežek in vam tudi v prihodnje želim še veliko visokih uvrstitev«, je ob sprejemu plesnega para ponosno povedal župan Toni Dragar in ju prosil naj preneseta čestitke še ostalim odličnim plesalcem, ki se sprejema zaradi razmer niso mogli udeležiti.

Čestitke prav vsem vašim plesalcem in trenerjem za minule uspehe na svetovnem prvenstvu.

Občina Domžale; Foto: Vido Repanšek

Tagi