Šport je Vesno in Anžeta s Količevega zbližal in združil na skupni življenjski poti

Po kar nekaj letih "plavšanja" oziroma življenja na koruzi, je bil v soboto 10. septembra 2016, poseben dan za Vesno Tomažič (po novem Česen) in Anžeta Česna, ki sta si na gradu Tuštnaj pred številnimi svati in županom Tonijem Dragarjem obljubila večno zvestobo.

Vesna je najmlajša od sestričen znanega oštirja iz Bara PR`FRONC na Količevem. Je dolgoletna članica Kluba borilnih veščin Domžale, v katerem je mnogo let kot vaditeljica skrbela za najmlajšo skupinico otrok. Po poklicu pa je vzgojiteljica. Njen soprog Anže je zaposlen v Slovenski vojski in prav tako član Kluba borilnih veščin Domžale, kjer se udejstvuje rekreativno. Drugače pa je tudi strastni hokejist. Ker sta oba zagnana športnika, ni čisto nič čudnega, da ju je zbližal šport in nato tudi združil na skupni življenjski poti.

Brez mlajev seveda ob takšnih dogodkih ne gre. Na predvečer pred »usodnim da«, so fantje iz okolice in člani Kluba borilnih veščin Domžale skupaj s strokovno pomočjo izkušenih šrangarjev Antonovčega Janeza in Pečnikovega Franceta, postavili dva zelo lepa mlaj ter jima zaželeli srečno na njuni življenjski poti. 

Čestitkam mladoporočencema se pridružujemo tudi mi!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KBV Domžale
Tagi