Sodelujte s Heliosom pri podiranju Guinnessovega rekorda

Danes dopoldne so učenci OŠ Domžale v centru Domžal, pri parkirišču poleg Tuša, barvali po veleplakatih (Billboardih). Ko smo jih obiskali, so nam povedali, da sodelujejo v Heliosovem projektu pri podiranju Guinnessovega rekorda, ki ga bodo poskušali podreti 18. maja letos. V tem projektu bo sodelovala tudi OŠ Domžale. Z barvanjem po veleplakatih, pa želijo narediti promocijo temu projektu.

Obrnili smo se na Helios, kjer so nam prijazno povedali, da gre za njihov projekt, kjer so izbrali 10 osnovnih šol po celotni Sloveniji, med njimi je tudi OŠ Domžale. Le-te bodo sodelovale pri poskusu podiranja Guinnessovega rekorda v simultanem barvanju zidnih površin. Akcija je namenjena predvsem povezovanju ljudi in lokalnih skupnosti ter da skupaj naredimo nekaj pozitivnega za izbrane šole. Češnja na vrhu pa je seveda Guinnessov rekord.

Z barvanjem veleplakatov otroci teh šol pozivajo vse, da se akciji pridružijo ter jim 18. maja pomagajo pri barvanju šol in postavitvi rekorda. Na plakate bodo naknadno nalepili tudi pozivnice. Akcija bo seveda tudi oglaševana (internet, BBji, tisk, ipd.), v njen namen pa so odprli tudi posebno internetno stran, kjer so vse informacije in kjer se bodo posamezniki lahko tudi prijavili:

www.barvamo.si

Vabljeni, da se pridružite tej simpatični akciji in skupaj s Heliosom sodelujete pri podiranju Guinnessovega rekorda ter hkrati kot prostovoljec za en dan, polepšajte dan sebi in drugim!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi