Skupina KANSAI HELIOS in podjetje HGtrade z donatorsko akcijo razveselila otroke iz vrtca Radovednež

Zadnji petek v juniju in prvo soboto v juliju so za petnajsto donatorsko akcijo za obnovo parketnih površin v slovenskih vrtcih ponovno združili moči podjetje HGtrade, organizator akcije in član skupine KANSAI HELIOS ter obrtniki parketarji iz celotne Slovenije. Letos so z obnovo 8 otroških igralnic in približno 350 m2 parketnih površin razveselili vrtec Radovednež v Škocjanu.

Parketni laki Chromoden so zasnovani na vodni osnovi in prijazni do okolja in zdravja, hkrati pa izstopajo po svoji izjemni odpornosti na obrabo in udarce, zaradi česar so posebej primerni za otroške igralnice. Proizvajajo jih v skupini KANSAI HELIOS, trži pa jih podjetje HGtrade. Po zaslugi parketnih lakov Chromoden ter štirinajstih obrtnikov – parketarjev so novo podobo dobile parketne površine v 8 otroških igralnicah v vrtcu Radovednež v Škocjanu.

Ravnateljica vrtca Radovednež v Škocjanu, ga. Irena Čengija Peterlin, je po zaključku donatorske akcije povedala: »V vrtcu smo podjetju HGtrade in parketarjem, ki so sodelovali v akciji, hvaležni za opravljeno dobro delo, saj bodo otroci v vrtcu odslej bivali v lepih, urejenih igralnicah. Posebna zahvala direktorju podjetja g. Tomažu Založniku, vodji prodaje ge. Marti Remic in vsem parketarjem, ki so sodelovali v akciji.«

»Ponosni smo, da je postala donatorska akcija podjetja HGtrade tradicionalna in da ima vsako leto širši pomen. Z njo vsakič znova dokazujemo, da lahko s sodelovanjem pričaramo nasmehe na obraze otrok. V petnajstih letih so novo podobo, nov sijaj in zaščito parketnih površin dobile igralnice vrtcev po vsej Sloveniji. V sklopu celotne skupine KANSAI HELIOS namreč z veseljem podpiramo projekte, ki so plod sodelovanja med posamezniki in dokazujejo, da lahko z malo truda naredimo velike spremembe. Tega projekta pa seveda ne bilo brez OZS in obrtnikov, ki si kljub višku sezone v tem času vsako leto vzamejo čas in priskočijo na pomoč. Zato bi se rad danes vsakemu posebej tudi zahvalil«, je dejal g. Tomaž Založnik, direktor podjetja HGtrade.

Poleg podjetja HGtrade ter tehnične službe skupine KANSAI HELIOS je pri donatorski akciji sodelovalo in brezplačno pomagalo tudi štirinajst parketarjev, članov Sekcije polagalcev talnih oblog pri OZS: Luka Jeglič iz Škocjana, Tomaž Šilak s.p. iz Markovcev, Boris Mahne s.p. iz Šoštanja, Franc Ribič s.p. iz Kamnice, Igor Šuštar s.p. iz Kamnika, Asmir Halilović s.p. iz Krškega, Andrej Grandovec s.p. iz Šentvida pri Stični, Boštjan Tkalec s.p. iz Žalca, Lado in Jure Černe iz Ljubljane- Dobrunje, Vasja Marega iz Renč, Erik Cijan iz Šempetra pri Gorici ter Tomas in Jože Klep s.p. iz Petrovč.

Petra Petravič; Foto: KANSAI HELIOS

 

Tagi