Skupaj z najboljšim sosedom lahko trem domžalskim društvom pomagate tudi vi!

Z namenom vračanja dobrega v lokalno okolje, v katerem deluje bodo pri najboljšem sosedu z začetkom meseca aprila 2016 pričeli s projektom Radi delamo dobro. Gre za projekt s katerim Mercator ob pomoči svojih kupcev razdeli donacijo zmagovalnim društvom, ki sodelujejo v akciji. Cilj akcije je povezati lokalno okolje ter kraju prinesti konkretno izboljšavo.

V izbranih Mercatorjevih trgovinah po celi Sloveniji se bo v začetku aprila začelo posebno glasovanje, po katerem bo Mercator ob pomoči kupcev zmagovalnim društvom, ki sodelujejo v akciji, podelil donacijo. V izbranih trgovinah bodo kupci ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton, s katerim bodo lahko oddali svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije. Izbrana Mercatorjeva prodajalna Market, ki se nahaja v centru Domžal (Kolodvorska ulica), je za tokratno akcijo izbrala naslednja tri društva, katerim boste lahko z žetonom podarili svoj glas: Pevsko skupino ljudske pevke, ki jih vodi Mara Vilar, Kulturno društvo Godba Domžale ter Društvo narodnih noš in ohranjanja kulturne dediščine Domžale.

In kako poteka akcija?
Od 1. pa vse do 30. aprila boste lahko v posebne glasovalne skrinjice oddali žetone in s tem pomagali posameznemu društvu do donacije. Za vsak izdan račun na blagajni boste prejeli žeton. Glasovalne skrinjice pa se bodo nahajale pri blagajnah na izhodu iz trgovine.

Marsikdo, ki se je danes sprehajal po centru Domžal ali se peljal mimo, se je zagotovo spraševal, kaj se dogaja pred vhodom v Mercatorjevo prodajalno Market v Domžalah, saj so se tam nahajale narodne noše, igral je pihalni kvartet Godbe Domžale, zapele pa so tudi ljudske pevke na čelu z Maro Vilar, ki je tudi tokrat poskrbela za odličen humor. Nenavadni dogodek, šlo je za predstavitev sodelujočih društev, so si z zanimanjem ogledali tudi številni občani, ki so prišli tam mimo. Za postrežbo s pecivom in napitkom pa so poskrbele prijazne trgovke marketa.

Skratka ne pozabite od 1. aprila dalje boste lahko tudi vi, skupaj z najboljšim sosedom naredili nekaj dobrega za tri izbrana domžalska društva.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi