Romantičen Valentinov večer z živo glasbo in kulinaričnimi dobrotami v Kavarni Hiša

Meseca februarja, ko se ptički počasi ženijo, na vrata potrka sveti Valentin s posebnim vabilom in sporočilom. Po zaspani in umirjeni zimi, se s prihodom toplejših sončnih žarkov in vse daljših dni, v nas prebuja želja po ljubezni, nežnosti in romantičnih trenutkih z ljubljeno osebo v dvoje.

Sveti Valentin lepo vabi vse zaljubljence na romantičen večer z živo glasbo in razvajanjem v kulinaričnih dobrotah Kovač Cateringa v sredo, 14. februarja 2024, ob 19. uri v priljubljeno kavarno, Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah.

Letošnji dan zaljubljencev lahko praznujete z vam drago osebo v soju večernih romantičnih luči, ob poslušanju žive glasbe in okušanju kulinaričnih dobrot, ki so jih za posebno priložnost, Valentinov večer, v skrbno pripravljen *Valentinov meni, vključili mojstri kulinarike. Strokovnjaki Kovač Cateringa so z veseljem združili moči in interpretirali okuse ljubezni, ter jih po skrivnostnem ključu oblikovali v ljubezenski meni.

Za prijetno glasbeno atmosfero bo na Valentinov večer v Kavarni Hiša skrbel saksofonist Alan, ki bo z izbranimi nežnimi skladbami, zaigranimi v živo, gostom zagotovo pričaral prekrasno romantično vzdušje, medtem, ko se bodo le ti lahko prepuščali kulinaričnim užitkom in prijetnem preživljanju časa z ljubljeno osebo.

Tudi vi lahko presenetite vam drago osebo in jo povabite na praznovanje dneva zaljubljencev v Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah in skupaj preživite prekrasen Valentinov večer. Lepo vabljeni, da se prepustite romantičnemu vzdušju in ob prijetni glasbi ter kulinaričnih dobrotah, v dvoje preživite nepozaben večer.

*Cena Valentinovega menija znaša 68 Eur na osebo, v ceno je vključena tudi vinska spremljava.

Več informacij vam bosta z veseljem podala Peter (031 422 755) in pa Barbara (031 843 232).

Karte za Valentinov večer so že na voljo v Kavarni Hiša do zapolnitve mest. Zaradi izjemnega zanimanja lepo vabljeni, da kavarno tudi osebno obiščete in si še pravočasno rezervirate Valentinov večer kar v Kavarni Hiša. Pričakujejo vas od Pon-čet: 07-22.00, Petek: 07-23.00, Sobota: 08-23.00 in Nedelja 08-21.00.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič, Foto: canva, Kavarna Hiša

 

Tagi