Radomeljski gasilci prejeli donacijo za nakup opreme za novo gasilsko vozilo GVM-1

Gasilci PGD Radomlje so včeraj zvečer prejeli velikodušno donacijo v višini 4.000 evrov, ki jo bodo uporabili za nakup opreme za njihovo novo gasilsko vozilo GVM-1. Velikodušno donacijo gasilcem sta podarila Iztok in Mojca Hudoklin iz Radomelj, saj se zavedata kako pomembno poslanstvo opravljajo gasilci, kar so dokazali tudi ob nedavnih katastrofalnih poplavah, saj so požrtvovalno priskočili na ljudem v nesreči.

Za velikodušno donacijo v višini 4.000 evrov, ki sta jo podarila Iztok in Mojca Hudoklin, so gasilci PGD Radomlje izredno hvaležni. S temi sredstvi bodo zagotovili, da bo njihovo novo gasilsko vozilo GVM-1 opremljeno z vrhunsko opremo, kar jim bo omogočilo še hitrejše in bolj učinkovito posredovanje v primeru nujnih situacij.

“Najlepša hvala, Iztok in Mojca, za vašo velikodušnost in podporo. Vaš prispevek je neprecenljiv in bo pomagal pri zaščiti življenj in premoženja v naši skupnosti. Skupaj gradimo varnejši jutri!”, se ob tej priložnosti donatorjema zahvaljujejo radomeljski gasilci.

Miha Ulčar; Foto: PGD Radomlje

Tagi