Pri Androtu – Andreju Grmu, ki jih je dopolnil 40, že gorijo novoletne luči

Letos božično-novoletna jelka, ki jo postavijo v centru Domžal, ne bo prva na kateri bodo zasvetile lučke. Zasvetile so namreč že v soboto, 19. novembra 2016, in sicer na mlaju, ki so ga prijatelji ob 40-letnici postavili Androtu – Andreju Grmu iz Domžal.

Znani Domžalčan Andro, kot ga kličejo prijatelji, je namreč v nedeljo, 20. novembra 2016, dopolnil okroglih 40 let. Ker je okrogla obletnica, so mu prijatelji na predvečer praznovanja pripravili presenečenje, saj so pred njegovo hišo pripeljali veliko smreko, ki je kmalu dobila obliko mlaja. Seveda je bilo mlaj še potrebno postaviti. Kot je že običaj, brez težav ni šlo. Če pa teh ne bi bilo, pa ne bilo zanimivo.

Prijatelji Andreja Grma opisujejo kot zelo delovnega človeka. Vse dni namreč preživi v domači delavnici, kjer se ukvarja s predelovanjem kovin, varjenjem, drejanjem in podobno. Velikokrat k njemu za nasvet in rešitev kakršnih koli težav s področja kjer deluje, pridejo ljudje in Andrej jih vedno reši. Če se je njegov mlajši brat Enzo – Aleš odločil, da se bo ukvarjal s tiskarno idej, pa Andro – Andrej vodi naprej družinsko tradicijo. Če boste rabili kakšen šrauf ali kaj podobnega, Andro vse naredi, po meri!

Čestitkam Andreju ob 40-letnici se pridružujemo tudi mi!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi