POLETNI DOMŽALEC – druga izdaja revije Domžalec

Danes in jutri bo v vaše nabiralnike prispela druga izdaja revije Domžalec, ki je tokrat poletno obarvana. V njej se lahko o naravni kozmetiki za poletne dni podučite skozi intervju z Anjo Vrhovec, ki na Viru pri Domžalah ustvarja kozmetiko Eterika. V rubriki za starše si lahko preberite vse o poletni negi otrok in na kaj morate še posebej paziti. Prav tako pa smo nekaj napisali o kosmatinčkih in poletju, kajti tudi na njih ne smemo pozabiti.

Veliki intervju in naslovnica pa pripadata Ani Cajhen, ustvarjalki, ki domžalske slamnike zopet postavlja na izjemno pomembno mesto v modi – torej slamnik kot modni kos, ki ga nosi vsaka dama ali gospod z okusom. Slamnik kot izjava ozaveščenega posameznika, ki se zaveda pomena lokalne proizvodnje in trajnostne mode. Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri na družbenih omrežjih in se potegujete za darilni bon – po meri narejen slamnik Ane Cajhen. Nagradno igro bomo na našem portalu objavili jutri.

V drugi reviji Domžalec si lahko preberete tudi intervju s slavnim kolesarjem in danes trenerjem kolesarske reprezentance, Andrejem Hauptmanom, nekdanjim Domžalcem, ki danes biva na Dobenu. V reviji boste izvedeli več o Prostoferju, LinkedIn Local Domžale – Kamnik in pa tudi pojavu današnjih dni, Zoom face. Ajda Vodlan v svoji kolumni Ajda piše tokrat razmišlja o samostojnosti Slovenije, ki v teh dneh dopolnjuje trideseto leto neodvisnosti. Benjamin Lukšič pa se sprašuje o regijski povezanosti naših občin. In navsezadnje temu je tudi revija namenjena – da se posamezniki in posameznice vseh petih občin spoznamo ter povežemo.

Ekipa Domžalec se vam zahvaljuje za branje. Hkrati se zahvaljujemo vsem, ki so v reviji oglaševali ali nas drugače podpirajo, kajti le s skupnimi močmi nam je uspela izdaja druge številke in že smo v polnem delu z novo izdajo, ki jo lahko pričakujete konec poletja. Do takrat pa uživajte!

Ekipa Domžalca

Tagi