Poleg Abrahama so Marka Juterška obiskali tudi sodelavci iz CPV Domžale in gasilci PGD Dob

Danes proti večeru so poklicni Gasilci CVP Domžale in gasilci PGD Dob obiskali Marka Juterška v Trzinu. Obisk pa ni bil vsakodnevne narave, temveč je bil pravi gasilski, kot se za Marka spodobi, saj so ga v spremstvu Abrahama obiskali njegovi sodelavci iz poklicne gasilske enote CPV Domžale in gasilci PGD Dob.

Marka Juterška, ki je že dolgoletni gasilec od nog do pet, in to od malih nog, je te dni obiskal Abraham. Obiskal pa ga ni samo on, prišli so tudi njegovi sodelavci iz CPV Domžale ter gasilci iz njegovega matičnega društva PGD Dob.

Marko, ki živi že 18 let v Trzinu je gasilec od nog do glave. Že od malih nog je član PGD Dob, zadnje štiri leta pa je tudi poklicni gasilec CPV Domžale. Prej je pa kot poklicni gasilec deloval v podjetju Tosama. Njegovi sodelavci in člani iz dobskega društva so mu danes popoldan pripravili eno presenečenje. Malo je pač moral trpeti, saj so ga iz zadimljenega prostora na nosilih prenesli na plano, nato pa z avto lestvijo dvignili visoko nad Trzin, nato pa še zalili. Ampak, enkrat imaš takšno okroglo – Abrahama – zato je bil obisk sodelavcev in sočlanov dobskega društva več kot dobrodošel.

Tudi v našem uredništvu Marku želimo vse najboljše. In še na mnoga leta!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi