Podeljena priznanja najboljšim športnikom osnovnih šol domžalske regije v šolskem letu 2016/17

Zavod za šport in rekreacijo Domžale je skupaj z Občino Domžale ob koncu šolskega leta pripravil slovesnost, na kateri so najboljši športniki osnovnih šol domžalske regije prejeli zaslužena priznanja.

Župan Občine Domžale Toni Dragar je v uvodnem govoru pohvalil najboljše športnike in športnice posameznih osnovnih šol ter jim zaželel prijetne počitnice in veliko učnih in športnih uspehov tudi v prihodnje. »Občina Domžale si bo še naprej prizadevala podpirati mlade in talentirane športnike. Vi namreč tega ne počnete zaradi denarja, ampak zato, ker vas to veseli in ker si brez športa ne predstavljate življenja. Zato boste tudi uspešni, predvsem pa zdravi,« jim je dejal župan. Priznanja najboljšim športnikom je pomagal podeliti tudi predstavnik Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, višji svetovalec s področja športa in rekreacije, Aleš Florjančič.

Prav vse športnice in športniki osnovnih šol so poleg uspešne zastopanosti na športnem področju tudi odlični učenci, ki radi priskočijo na pomoč svojim vrstnikom, hkrati pa so s svojimi dejanji in ravnanji zgled na posameznih šolah. Ob tej priložnosti jim še enkrat iskreno čestitamo!

Športnice in športniki posameznih osnovnih šol, ki so prejeli zaslužena priznanja:

Osnovna šola Domžale
Anja Fekonja, Urban Klavžar

Osnovna šola Preserje pri Radomljah
Vita Pilih, Kristian Resanovič Kvas

Osnovna šola Venclja Perka
Maruša Vračar, Drejc Trojer

OŠ Rodica
Tara in Vita Kobetič, Kristian Resanovič Kvas

OŠ Dob
Eva Katarina Hribar, Luka Sokler

OŠ Dragomelj
Eva Goropečnik, Anže Sojer

OŠ Jurija Vege
Kaja Žučko, Kristjan Trdin

OŠ Mengeš
Špela Ručman, Gal Pavlič

OŠ Janka Kersnika Brdo
Maja Per, Miha Vidrgar

OŠ Trzin
Nika Levičnik, Luka Lukić

Avtor: Občina Domžale, Urad župana; Foto: Vido Repanšek
Tagi