Našo trgovin’co obiskala britanska veleposlanica, njena ekscelenca Sophie Honey

V Naši trgovin'ci smo v petek 21. aprila 2017, sprejeli britansko veleposlanico, njeno ekscelenco Sophie Honey. Obiskala nas je na pobudo Veleposlaništva Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske ter Mednarodnega priznanja za mlade Slovenije.

Njena ekscelenca, Sophie Honey nas je obiskala z izvršno direktorico Zavoda MEPI Andrejo Anžur Černic. Britansko veleposlaništvo namreč obeležuje 25. obletnico diplomatskih odnosov med Slovenijo in Veliko Britanijo. Ob tem jubileju se je britanska veleposlanica, njena ekscelenca Sophie Honey javno zavezala, da bo letos obiskala prav vsako od slovenskih občin.

V društvu Verjamem vate smo bili zelo počaščeni za tako visok obisk. Naši mladi so ji pripravili simpatični sprejem v angleškem jeziki, violinistka Damjana Križman Kožar je zaigrala na violino, naš Jan pa na harmoniko. Predstavili smo ji naše delo in jo pogostili s slastno torto.

Veleposlanica nas je presenetila s svojo prijaznostjo, toplino in s čutom do drugačnosti. Navdušena je bila tudi nad našo modno linijo Love recircle in si izbrala unikatno torbico. Zahvaljujemo se ji za obisk, prav posebna zahvala pa tudi violinistki ga. Damjani, ki nam je brezpogojno popestrila naš predstavitveni program.

Avtor: Vesna Vehovec, Društvo Verjamem vate
Tagi