Na pomoč tistim, ki tudi sami pomagajo

V okviru akcije »Za boljši jutri«, ki v Zavarovalnici Triglav teče že osmo leto, bodo v Območni enoti Ljubljane tudi letos sredstva namenili prostovoljnim gasilcem v osrednji Sloveniji. Gasilci so namreč tisti, ki se prvi spopadejo s posledicami raznih nesreč ali včasih tudi našega nespametnega ravnanja.

Odslej bodo še učinkoviteje posredovali gasilci PGD Preserje, PGD Trojane, PGD Zbilje, PGD Želimlje in PGD Notranje Gorice – Plešivica.

»Poslanstvo naše zavarovalnice je ustvarjanje varnejše prihodnosti za vse generacije. Številni gasilci oziroma društva, ki smo jim pomagali v preteklosti, že učinkoviteje posredujejo z novo opremo. Mi pa se še naprej zavzemamo za to, da bo čim več gasilcev varno in učinkovito opravljalo svoje humanitarno poslanstvo. Tako smo tudi letos podprli nakup nujno potrebne opreme za operativne gasilce, v sklopu naše tradicionalne akcije pa tudi sicer poudarek dajemo tistim projektom, ki puščajo pečat v lokalni skupnosti in pomagajo ljudem,« je povedal Primož Rot, direktor Območne enote Ljubljana Zavarovalnice Triglav.

Tagi